Ostoja Mijailović otkrio koliki je budžet Partizana za ovu sezonu

Predsednik Partizana oglasio se nakon izjave Željka Obradovića

Promocija Željka Obradovića, KK Partizan Foto: Nikola Tomić

Mnogo pojačanja doveo je Partizan u ovom prelaznom roku. Stoga se dosta ljudi zapitalo kolikim budžetom barataju crno-beli za ovu sezonu, a predsednik kluba Ostoja Mijailović je u izjavi za portal "24sedam" izašao sa konkretnom brojkom.

Podsetimo, ranije tokom jučerašnjeg dana je Željko Obradović tražio od sportskog direktora Zorana Savića i predsednika Partizana da izađu u javnost i kažu koliki je budžet.

- Zbog zabrinutosti dela javnosti, iznosim informaciju da je budžet KK Partizan za prvi tim, igrače mlađih kategorija i stručni štab oko 6.000.000 evra! Što je manje-više u okvirima onoga što smo imali i prethodne dve sezone - rekao je Mijailović.

Međutim, predsednik Partizana nije hteo da govori o platama igrača za ovu sezonu.

- Ali… Pojedinci su se izgleda zabrinuli, pa se razmeću ciframa po društvenim mrežama ili kroz medije. Neću da govorim pojedinačno o platama igrača, nepristojno je prema njima i njihovim porodicama… Ali moram da istaknem, da je novac odlučujući faktor, ne bi Partizan bio prvi izbor našeg trenera niti novih igrača. To je svakome ko iole prati sport i ima dobru nameru jasno. Ali ima puno onih koji iz svojih nekih računica nemaju dobru nameru - odgovorio je Ostoja Mijailović.

Video: Panter o dolasku u Partizan posle Zvezde: Nadam se da mi navijači neće ništa reći

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Милош

    28. avgust 2021 | 15:50

    Они, просто, нису у стању да кажу истину. Не умеју другачије да функционишу.

  • Banja Luka

    28. avgust 2021 | 16:00

    Ako ti je budzet manje vise isti kao i prethodne dvije godine, onda si se ili pravo nakrao prosle godine, ili si ove godine doveo skupe igrace pa neces imati za njihove plate...

  • Posten covek

    28. avgust 2021 | 15:54

    Njegova faca zaista daje dojam jednog postenog i iskrenog coveka!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA