Čović o paklu korone: Izgubio sam 36 kilograma, napala mi pluća, jetru, prostatu, ceo imuni sistem

Predsednik Crvene zvezde pričao je o svom zdravstvenom stanju

  • 35
Nebojsa Covic Printskrin: TV Prva

Nebojša Čović, jedan je od retkih sportskih funkcionera koji je proživeo "pakao" korona virusa, koji je dobio još u januaru ove godine.

Nakon toga, morao je da se bori sa raznim zdravstvenim problemima i da izgubi čak 36 kilograma. On je svoje iskustvo podelio sa gledaocima na TV Prva.

- Od 17. januara, kad sam dobio koronu meni je prvi PCR test negativan bio je 28. januara, pa drugi 30. januara, pa treći 3. februara, pošto smo radili na dva dana.

- Ne osećam se dobro i dalje. Ceo imuni sistem je pogodila korona. Nisam imao respiratorne probleme. Krenulo je preko srca, pa na jetru, pa na bubrege, zatim je zahvatilo uši i oči i na kraju je igra sa prostatom.

- Februar, mart, april, otežana koncentracija, stalne igre pritiska. U jednom trenutku sam primetio da mi ni kosa ne raste kako je pre rasla -kaže Čović.

Nebojsa Covic Printskrin: TV Prva

- Ono sa čime se surećemo nije za igru, nije za razmišljanja. Ono što nam je ponuda su vakcine i tu bi trebalo da budemo odgovorni i prema sebi i drugima.

Na pitanje koliko je kilograma izgubio Čović je otkrio:

Izgubio sam negde 36-37 kilograma, od toga oko 20 kg sam morao da izgubim, jer prethodni način mog života nije bio okrenut ka zdravlju, a ostalo se nastavilo po inerciji. - rekao je predsednik Zvezde.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ŽARDEL

    29. avgust 2021 | 12:53

    Smejao si se Duletu. Sve se vraća sinko...

  • Bo

    29. avgust 2021 | 11:47

    Zamisli da ti je novcanik napala

  • Нбгд

    29. avgust 2021 | 11:35

    Само да се зна да је овај човек рекао Вујошевићу да је наводно болестан.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA