Doskorašnja Partizanova filijala blizu postizanja dogovora sa Strahinjom Gavrilovićem

Gotov je njegov izlet na Pirinejskom poluostrvu

  • 0
Amida Brajma Foto: MN Press

Nekadašnji krilni centar Partizana, Strahinja Gavrilović blizu je povratka u srpsku košarku. On je prethodne dve sezone proveo u Španiji gde je nosio boje Breogana i Mursije, a kako piše specijalizovani portal "Sportando", sada je blizu da se vrati u redove kluba iz ABA 2 lige.

Naime, Mladost iz Zemuna koja je bila doskorašnja filijala Partizana, zainteresovana je da dovede Strahinju u klub. Zemunci više nemaju tehničku saradnju sa crno-belima, koji su odabrali Dunav iz Starih Banovaca da bude njihov razvojni klub u predstojećoj sezoni.

Gavrilović je bio član Partizana u sezoni 2016/17, posle čega je otišao u čačanski Borac. Potom je usledila već pomenuta avantura u Španiji, a pre dolaska u crno-bele nastupao je za Dinamik i školovao na Univerzitetu Južna Kalifornija.

Rođen je u Kragujevcu, igra na poziciji krilnog centra, visok je 206 centimetara i ovog aprila napunio je 28 godina, tako da će njegovo iskustvo sigurno pomoći Zemuncima u ABA 2 ligi.

Video: Bogdan pričao o svom kampu: Sve se svodi na ljubav, decu približavamo snovima

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA