"Zvezdaši, dođite tamo gde je sve počelo": KK Zvezda u ponedeljak pušta u prodaju sezonske karte

Red je da se najvatrenije pristalice pokažu na delu

  • 14
KK Crvena zvezda - KK Himki Foto: MN Press

"Tačno u 12!", glasi proglas Košarkaškog kluba Crvena zvezda za navijače da od ponedeljka kreće prodaja sezonskih ulaznica po već utvrđenom modelu, sa popustima za prošlosezonske vlasnike, i beneficijama za vakcinisane navijače.

- Kao što je već istaknuto na svim zvaničnim glasilima kluba prodaja godišnjih karata za sezonu 2021/2022 počinje u ponedeljak tačno u 12 časova! Mesto je dobro poznato, tamo gde je košarka na ovim prostorima i počela - Mali Kalemegdan. Štandovi za prodaju biće postavljeni ispred prostorija kluba, a radno vreme će biti svakog radnog dana od 11 do 19 časova (izuzimajući ponedeljak 6. septembar kada prodaja kreće u 12 časova). Subotom je radno vreme od 10 do 16 časova. Nedeljom prodajna mesta neće raditi - navode iz kluba.

Takođe, za sve zainteresovane obezbeđena je i kupovina sezonskih ulaznica online preko sajta tickets.rs.

Kao što je već navedeno u zvaničnim saopštenjima kluba, za sve one koji po prvi put žele da kupe sezonsku ulaznicu KK Crvena zvezda, na raspolaganju su 24 cenovne kategorije pred sezonu u kojoj će ekipa utakmice u četiri takmičenja.

cene karata za kk crvena zvezda Foto: kkcrvenazvezda

Poseban popust obezbeđen je za vakcinisane zvezdaše, koji će takođe imati i poseban šalter za kupovinu sezonskih ulaznica u cilju izbegavanja gužve i nepotrebnih zastoja.

Oni će praktično imati svoju "brzu liniju" gde će proces učlanjivanja i kupovine ulaznica biti ekspresan.

- Ne smemo da zaboravimo da i u novu sezonu ulazimo sa pandemijom virusa Covid 19. Kao klub koji se pridržavao svih zdravstvenimh preporuka Republike Srbije, verujemo da svi oni koji su vakcinisani neće imati zabranu ulasku u dvorane u narednoj sezoni - šalju važnu poruku iz kluba.

O svemu što je Zvezda imala da saopšti svojim navijačima, a tiče se početka prodaje sezonskih karata, možete pročitati OVDE.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA