≫ 

Nekadašnja NBA zvezda poslala potresnu fotografiju iz bolnice, moli sve da mu oproste za greške

Sedrik Sebaljos nalazi se na jedinici intenzivne nege zbog borbe sa kovidom-19

  • 0
Sedrik Sebaljos Foto: Profimedia.rs / AFP / Tiziana Sorge

Koronavirus nastavlja da hara čitavom planetom. Nijedna zemlja nije pošteđena, što vidimo i na primeru Srbije, gde je samo danas zabeleženo preko 5.000 slučajeva zaraze i to je trend koji zabrinjava.

Virus definitivno ne bira između poznatih i nepoznatih, bogatih i siromašnih. Svi su podjednako pogođeni. Tako je nekadašnji NBA igrač, Sedrik Sebaljos (52) završio na kiseoniku i nalazi se u jedinici intenzivne nege u jednoj bolnici u SAD.

On je putem Tvitera molio za oproštaj svim prijateljima i porodici kojima je možda nekada uradio nešto krivo. Uz to, traži od njih da se mole za njegov život, koji je ugrožen.

- Desetog dana na intenzivnoj nezi, kovid-19 me je definitivno "isprašio". Tražim od porodice, prijatelja i lekara da se molitvama bore za moj oporavak. Ako sam nekoga u prošlosti uvredio, dopustite da se javno ispričam. Moja borba nije gotova. Hvala - napisao je Sebaljos na Tviteru uz fotografiju na kojoj na licu nosi masku sa kiseonikom.

Sebaljos je 11 godina igrao u NBA ligi, a najpoznatiji je po vremenu koje je proveo u Finiks Sansima i Los Anđeles Lejkersima početkom i sredinom devedesetih godina prošlog veka. Bio je jedan od ključnih kada je tim iz Arizone ušao u finale, ali je zbog povrede propustio tu seriju protiv Džordanovih Bulsa.

Video: Klinac izazvao Bogdana Bogdanovića: NBA as je odgovorio na perfektan način


(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA