≫ 

Isplivao strogo čuvani FBI dokument: Nudio se da ubije za Brajanta i reši mu problem!

Patrik Grejber, bodibilder i bivši robijaš, 2003. godine je pisao tadašnjoj zvezdi Lejkersa i nudio se da ubije devojku koja je košarkaša optužila za silovanje

  • 0
Kobe Bryant, Kobi Brajant, Patrick Graber Foto: Tanjug/AP, Profimedia/AFP

Bivši robijaš, izvesni Patrik Grejber, svojevremeno se nudio preminuloj NBA legendi Kobiju Brajantu da mu reši problem koji je ovaj imao zbog optužbi za silovanje - tako što će ubiti devojku zbog koje je Kobi morao na sud, pa je kasnije oslobođen.

Američki portal TMZ došao je u posed FBI dokumenata, objavljenih u avgustu ove godine, u kojima se nalazi i pomenuto pismo adresirano na Brajanta, u kome Grejber, u zamenu da Kobiju pomogne da "problem nestane", traži tri miliona dolara za uslugu.

Policija je te 2003. godine, kada je Brajant svoju nevinost dokazivao medijima i sudu, upozorila devojku iz Kolorada, navodnu žrtvu silovanja košarkaša, da joj je život ugrožen i obezbedila joj pratnju, sve dok Grejber nije lišen slobode.

Brajantovi advokati su tada, čim je pismo prispelo na adresu njihovog slavnog klijenta, isto odmah predali policiji.

Grejber je kasnije dobio tri godine zatvora na osnovu više prekršaja, između ostalog zbog teške krađe, ali i zbog činjenice da se nudio da ubije za novac. Uhapšen je tako što mu je policija namestila sastanak na koji se ovaj "upecao" i završio sa lisicama na rukama.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA