Zvezda saznala protivnika u finalu: Domaći Bajern "pregazio" zvezde iz Virtusa sa 24 razlike

Laka pobeda za Bavarce protiv jednog od najjačih timova iz Evrokupa

  • 1
andrea trinkijeri

Foto: Telegraf.rs

Nakon sjajne predstave u polufinalu protiv Panatinaikosa, koju su platili povredom Erona Vajta, košarkaši Crvene zvezde saznali su protivnika u finalu turnira u Minhenu. Biće to domaći Bajern koji je neočekivano lako uspeo da dođe do pobede protiv silnog Virtusa iz Bolonje, a gde je pitanje pobednika bilo rešeno i pre poslednje četvrtine - 90:66.

Vrlo dobre partije za četu Andree Trinkijerija pružili su Lučić, Tomas i Hilijard, koji su faktički i prelomili meč tokom treće deonice. Crno-beli iz Bolonje "pali su na ispitu", pokazali su dosta slabosti u odbrani, što je Bajern spretno eksploatisao.

A nije bilo sve tako crno u prvom poluvremenu, pošto je Virtus u par navrata predvođen Belinelijem i Judom uspeo da dođe i do prednosti od šest poena. Kratkog je to bilo daha, pa Serđu Skariolu ostaje domaći zadatak da to ispravi u meču za treće mesto protiv Panatinaikosa.

Sa druge strane, Zvezda će imati još jedan jak test. Ako Bajern bude igrao na današnjem nivou, nema sumnje da nas očekuje još jedna fantastična utakmica, koja je zakazana za sutra od 18.00 časova. Prenos je na RTS-u.

Video: Morao je da bira između Dejana Radonjića i Saleta Đorđevića: Marko Simonović u nezgodnoj situaciji

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA