Micić želeo da napravi žurku sa Jokićem, ovaj odbio: "Pokušava da mu život ostane što više privatan"

Srpski plejmejker sa druge strane ne krije da je napravio nekoliko proslava ove sezone

  • 1
Miško Ražnatović, Vasa Micić, Nikola Jokić Foto: Instagram/misko4raznatovic

Srbija može da se pohvali da je na kraju prošle sezone imala najbolje košarkaše u dva najjača takmičenja - Evroligi i NBA ligi. I dok je na Starom kontinentu laskavo priznanje pripalo Vasi Miciću, "preko bare" je titulu osvojio Nikola Jokić.

Vasa je želeo da napravi proslavu povodom toga, na žurku je pozvao i Nikolu Jokića, ali se ovaj nije pojavio.

- Nažalost nismo imali tu žurku, jer on pokušava da njegov život što više ostane privatan. Mislim da ni sa kim nije uradio intervju kad se vratio posle sezone. Svi ostali košarkaši sveta verovatno ne bi mogli da žive od novinara, ali to je on - rekao je Vasa Micić za "Basketball News".

Dva nekadašnja saigrača iz vremena u Megi su se videla u međusezoni na treninzima, a Micić kaže da se uvek zaintrigira Jokićevim stilom života, koji je jednostavno - drugačiji.

- Jednom smo se sreli na treningu u Megi i malo smo pričali. Bilo je lepo videti ga. Uvek pominjem da je njegov pristup životu neverovatan, koliko je skroman i normalan kao osoba - rekao je Micić.

Međutim, za razliku od Nikole Jokića koji je uglavnom rešio da se odmori od košarke u Somboru, Vasa Micić je "burno" proveo leto i maksimalno je proslavio uspešnu sezonu.

- Ja sam lično napravio žurku, nekoliko njih! Bio sam stvarno preplavljen emocijama tokom leta. Jesmo izgubili u kvalifikacijama što nas definitivno boli, ali osim toga, ovo je bila jedna od najboljih sezona - rekao je Micić.

Video: Jokić, Marjanović, Micić, Zubac, Luvavu i Bitadze: Deki, ćao!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA