≫ 

Vasa Micić odbio rekordnu ponudu CSKA iz Moskve da bi ostao u Efesu: “Srećan sam što su me razumeli“

Srpski plejmejker će pokušati da odbrani titulu najkorisnijeg igrača Evrolige ove sezone

  • 0
Vasilije Micić Foto: Marko Jovanović

O Vasiliju Miciću se mnogo govorilo ne samo prethodne sezone, nego i tokom minulog leta. Srpski plejmejker zadobio je dosta pažnje posle osvajanja titule najkorisnijeg igrača Evrolige i njenog završnog turnira, pa su ponude očekivano počele da stižu sa svih strana, uzimajući u obzir da je to bila njegova poslednja sezona u Efesu prema važećem ugovoru.

Pominjalo se da bi Micić mogao da ode i u NBA ligu, ali je njegov agent, Miško Ražnatović jasno istakao da neće dozvoliti da se to desi, osim ako ne dobije garancije da će igrač imati standardnu ulogu u timu.

Na kraju, Vasa je ostao u Efesu sa kojim je produžio ugovor i dobio rekordan ugovor za područje Starog kontinenta. I dalje nije potvrđeno o kojoj sumi je reč, ali je Micić u razgovoru za Basket News istakao da je tokom leta istu takvu ponudu dobio i od moskvskog CSKA.

- Dobio sam na stolu rekordnu ponudu od CSKA tokom leta. Moj prioritet je ipak bio da ostanem u Efesu i upozorio sam čelnike na ozbiljne namere ruske ekipe. Srećan sam što su me razumeli, kao i moju želju da ostanem ovde. Zadovoljan sam odlukom – rekao je Micić.

U međuvremenu je dobio pojačanje u vidu još jednog igrača iz našeg nacionalnog tima – Filipa Petruševa, koji je na Glorija kupu osvojio nagradu za najkorisnijeg igrača i dokazao da će na njega moći da se računa i u turskom klubu. Videćemo kako će izgledati saradnja Vase i Filipa kada krenu zvanične utakmice.

Video: Naježim se kada čujem skandiranje MVP, MVP...: Micić poručuje da je fokus na finalu protiv Italije

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA