≫ 

Kokoškov više nije selektor Srbije!

KSS i doskorašnji selektor sporazumno raskinuli saradnju

  • 13
Igor Kokoškov Foto: MN Press

Košarkaški savez Srbije i dosadašnji selektor muške seniorske reprezentacije Srbije Igor Kokoškov sporazumno su raskinuli ugovor o saradnji.

Košarkaški savez Srbije poželeo je na zvaničnom sajtu Kokoškovu mnogo sreće i uspeha u nastavku trenerske karijere, uz zahvalnost za rad i trud.

KSS navodi i da će se u narednom periodu angažovati u izboru novog selektora, o čemu će javnosti biti blagovremeno obaveštena.

Kao glavni kandidat figurira Svetislav Kari Pešić, koji je pre dve decenije doneo našoj zemlji titulu na Evropskom prvenstvu u Istanbulu, a 2002. godine i titulu prvaka sveta u Indijanapolisu.

Kokoškov je kao selektor doživeo neuspeh, pošto nije uspeo da izbori Olimpijske igre na kvalifikacionom turniru koji je odigran u Beogradu.

Video: Kokoškov: Žao mi je, poštujem odluku Posle Jokića još 2 srpska NBA igrača odjavila reprezentaciju!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Др

    14. septembar 2021 | 13:05

    Хвала, Богу!

  • Ub

    14. septembar 2021 | 12:58

    Hvala ti do neba!

  • zvezdin selektor za propast kosarke

    14. septembar 2021 | 13:16

    On je bio trener zvijezde sa olatom u reprezentaciji , jel ko bi normalan pozvao onoliko polovnih igraca i prokockao genefacijsku zelju za ic na olimpijadu..nadamo se da se takva glupost nece ponovit u sledecih 100 godina..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA