≫ 

Danilo Nikolić se oglasio prvi put posle drame: "Doći će opet nekad utakmica, egal, poslednji sekundi meča..."

Košarkaš Budućnosti operisan je i uspešno se oporavlja nakon što se srušio na treningu pre oko dve sedmice

  • 5
danilo nikolić

foto: MN Press

Jedan od najboljih košarkaša Budućnosti, Danilo Nikolić zabrinuo je čitav region kada se srušio na treningu, zbog čega mu je prema pisanju medija čak i život bio u opasnosti. Ipak, on je uspešno operisan u Turskoj, posle čega je prebačen u Beograd na dalja ispitivanja.

On se oseća dobro i prvi put se oglasio nakon traumatičnog perioda. Uputio je poruku javnosti zahvalivši se svima na podršci koju je dobio u poslednje dve i po sedmice.

Njegovo saopštenje vam prenosimo u celosti.

Danilo Nikolić

Foto: MN Press

- Dragi moji prijatelji, braćo, ekipo, navijači, familijo,

Ni sam ne znam kako da vam se svima zahvalim, na svoj podršci, na svoj ljubavi i pažnji, koju ste pokazali prema meni u ovom trenutku, koji se dese tako naglo i za koje nas život ne može pripremiti.

Pre svega želeo bih da se zahvalim mojim saigračima, na tome što su sve ovo zajedno sa mnom prošli, što su još jednom pokazali da smo poodavno više od obične ekipe. Zahvalio bih našem stučnom štabu što su pokazali ogromno srce. Takođe, veliko hvala našim fizioterapeutima i doktorima za sve što su učinili u prethodnih dve nedelje.

Hvala puno upravi Kluba, predsedniku Bokanu, na brzoj reakciji, na svemu što su uradili i obezbedili meni i mojoj familiji.

Zahvalio bih posebno Varvarima, našim navijačima i simpatizerima. Sve nas uhvati emocija, nekad i luda, temperamentan smo narod, ali sve poruke podrške koje sam dobio od našeg najvatrenijeg jezgra, daju snagu, daju energiju, da se vratim što pre i da zajedno slavimo. Veliko vam hvala na sinoćnoj pesmi!

Zahvalio bi i svim navijačima protivničkih ekipa, kao i upravama svakog ABA ligaškog kluba, na bodrenju tokom ovog perioda.

Nadam se da ćemo se uskoro vratiti i vi na tribine, i ja na teren, a onda će doći i ta neka utakmica, egal, i poslednji sekundi meča i... Voli vas sve vaš Dačo - poruka je Nikolića.

Nadamo se da će se Danilo Nikolić vratiti košarci jednog dana uz želju za što brži i uspešniji oporavak.

Video: Trojka Danila Nikolića kojom je Budućnost presudila Partizanu u poslednjoj sekundi

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA