Kajri Irving ne želi da se vakciniše zbog teorije zavere: "Sve je to deo Đavoljeg plana, vakcine su čipovi"

Čudno razmišljanje zvezde Bruklina...

  • 13
Kajri Irving, Bruklin

Foto: Ap/Tanjug

Košarkaš Bruklin Netsa, Kajri Irving jedan je od 50 igrača iz NBA lige koji nisu vakcinisani protiv korona virusa, ali njegov razlog je pomalo "čudan". Naime, on ne želi da se vakciniše jer kako tvrdi novinar "Roling Stoun" magazina, Irving smatra da je to sve deo "đavoljeg plana".

Ovim potezom, Kajri može stvoriti probleme svojoj ekipi pošto su San Francisko (Golden Stejt) i Njujork (Brukiln Nets i Njujork Niksi) jedina dva grada koja imaju striktna pravila oko okupljanja, odnosno, neće moći nijedan nevakcinisan pojedinac da se nađe na ovim mečevima.

Endru Vigins je problem Golden Stejta, što znači da neće igrati nijednu domaću utakmicu kod kuće, a po svemu sudeći, "glavobolje" imaju i u Bruklinu zbog Kajrija, koji je ujedno i jedna od najvećih zvezda ove ekipe.

Novinar "Roling Stoun" magazina, Met Saliven, kao razlog za Irvingovo nevakcinisanje upravo vidi u njegovim stavovima i razmišljanjima, jer kako on tvrdi, zvezda Bruklina je počela da razmišlja kako je sve laž i pokušaj ugnjetavanja tamnoputih košarkaša.

- Irving, potpredsednik igračke zajednice u NBA ligi, počeo je da prati i lajkuje Instagram postove o teoriji zavere prema kojoj postoji 'tajno društvo' koje kroz vakcine ubacuje čipove u tamnopute ljudi koji ih sve povezuju na veliki kompjuter, kako bi izvršili "Đavolji plan" - rekao je Met Saliven.

Kajri Irving je već nekoliko puta zbog svojih izjava i verovanja bio u žiži javnosti, pogotovo kada je otvoreno govorio o svom razmišljanju da je Zemlja zapravo ravna ploča.

Video: Moćni Janis je šampion i MVP finala: Pogledajte slavlje igrača i navijača Milvokija

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA