Željko posle drame u Zadru: “Pobeda je satisfakcija, mnogo je malih detalja na kojima ćemo morati da radimo“

Partizan je posle drame pobedio Zadar

  • 5
KK Zadar - KK Partizan Foto: aba-liga.com/Zadar/Zvonko Kucelin

Košarkaši Partizana su uz više muke nego što se to očekivalo na kraju ipak uspeli da savladaju Zadar u okviru prvog kola ABA lige. Domaći su se hrabro isprsili Beograđanima, ali im je nedostajalo i malo sreće za bolji rezultat.

Trener Partizana, Željko Obradović kojem je ovo bio debi u zvaničnim utakmicama za Partizan, svestan je da su večeras presudili detalji.

- Teška utakmica, na kraju mali detalji su presudili. Čini se da smo imali rezultatsku prednost u velikom delu utakmice, ali naravno, utakmica traje 40 minuta i Zadar je igrao veoma hrabro, pokušavali su da kazne način na koji smo mi igrali u odbrani. Mislim da je pred nama mnogo malih detalja koje moramo da popravimo i da igrači shvate sve. Prva pobeda, to je neka satisfakcija, ali što se tiče igre, ponavljam, moraćemo da radimo.

Dobio je Obradović i aplauze pri ulazak na parket dvorane “Krešimir Ćosić“, za šta se zahvalio Zadranima.

- Želim da se zahvalim publici na aplauzu. Imali smo i ranije dobar odnos, Zadru sve najbolje u nastavku sezone.

Sa druge strane, trener Zadrana, Ivan Perinčić nije imao mnogo čega da zameri svojim igračima. Logično, uzimajući u obzir da su do kraja držali meč u neizvesnosti.

- Iskreno, odigrali smo pravu, timsku košarku, dobru utakmicu. Zadovoljan sam sa puno stvari večeras. Broj asistencija najbolje oslikava kako smo igrali kao tim. Ne treba da se bojimo nikoga. Naučili smo lekciju, razrešili smo sve. Ovo je jedini ispravni put, imamo još dosta da popravimo, ali sam ponosan na igrače i na to kako smo odigrali protiv jednog od glavnih kvaliteta za osvajanje ABA lige. Presudili su detalji, individualni kvalitet. Okrećemo se sledećim utakmicama.

Video: Partizan sa Žocom za kormilom hrabro uplovio u Zadar: Beograđani vode posle prvog poluvremena

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA