≫ 

Selektor Pešić krenuo u akciju, gledao FMP i Igokeu, u ABA ligi traži materijal za reprezentaciju

Neki od ovih igrača su već bili u reprezentaciji

  • 3

ABA liga nikad nije bila jača nego ove sezone, pravi pokazatelj toj tvrdnji je i činjenica da je na utakmici između FMP-a i Igokee viđen novi selektor reprezentacije Srbije, Svetislav "Kari" Pešić, kao i bivši košarkaš Dragan Tarlać.

Prethodnih godina, ABA liga nije imala mnogo posetilaca, ukoliko izuzmemo nekoliko glavnih ekipa, poseta na ostalim mečevima je bila mizerno niska.

Poboljšanje kvaliteta same lige je doprinelo i tome da utakmice posmatraju i neke mnogo uticajnije ličnosti, a sada je viđena i jedna, može se slobodno reći, trenutno najbitnija ličnost srpske košarke, novi selektor naše reprezentacije - Svetislav Pešić, dok je pored njega sedeo Tarlać.

Pitanje je samo, koga je Pešić došao da posmatra na utakmici, da li je reč o adutima Igokee, Aleksi Radanovu i Daliboru Iliću? Ili možda s druge strane ima nekog u FMP-u na koga želi da obrati pažnju.

Kako god, sigurno je da mnogi košarkaši imaju ogroman podstrek kada ih sa tribina gleda ovakvo ime.

Video: Pešić spreman da se udvara Jokiću: Ne samo njemu, nego ću se svima udvarati

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • miki

    1. oktobar 2021 | 22:06

    Mislite trazi clana strucnog staba

  • Lucky

    1. oktobar 2021 | 23:41

    BRAVO !!!!!VI STE GISPODINE PESICU BAS STRUCNJAK!!!! TAKO I TREBA DA SE RADI ,ALI STA JA TO PRICAM COVEKU KOJI KOSARKU IMA U MALOM PRSTU. MOZDA NECEMO NAPRAVITI ODMAH NEKI USPEH ALI CE MO IMATI IGRACE ZA DALJE I PIVRATAK NA EVROPSKI TRON .NARAVNO DA SE NE TREBA ODRECI ISKUSNIH I DOBRIH REPREZENTATIVACA ,ONI MORAJUBDA USMERE MLADE ,ALI NE TREBA ZVATI I PONIZAVATIBSE KID ONIH KOJI TRAZE DA SE MOLE DA BI IGRALI U REPREZENTACIJI. ZA TAKVE NIKADA NE BIBTREBALO BITI POZIVA IZ STRUCNOG STABA REPREZENTACIJE

  • Žile

    1. oktobar 2021 | 22:45

    Ovaj Tarlać jaka njuška. A novi selektor nam je malko stariji sad već.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA