Micov svestan težine gostovanja Zvezdi u Beogradu: "Daleko od toga da smo favoriti, pokušaćemo da pobedimo"

Derbi između crveno-belih i Budućnosti na programu je u ponedeljak

  • 0
vladimir micov Foto: MN Press

Košarkaši Budućnosti gostuju Crvenoj zvezdi u velikom derbiju drugog kola ABA lige u ponedeljak u dvorani "Aleksandar Nikolić". Oba tima su u prvom kolu zabeležila ubedljive pobede, a tokom minulog leta su se dobro i pojačali, tako da nas sigurno očekuje prava košarkaška poslastica.

Svoje utiske pred gostovanje u Beogradu izneo je nekadašnji reprezentativac Srbije, iskusni Vladimir Micov. Kaže da je svestan šta donosi gostovanje Crvenoj zvezdi.

- Očekuje nas težak meč protiv Crvene zvezde u Beogradu. Našem rivalu nedostaje dosta igrača, što zbog povreda, što zbog problema sa virusom korona. Sam meč po sebi nosi veliku težinu, jer se radi o ekipama koje su igrale finale ABA lige prošle sezone - rekao je Micov.

Podsetio je košarkaš Budućnosti da je Zvezda u petak imala teško gostovanje u Turskoj i ističe da će njegov tim pokušati da iskoristi eventualni umor tima Dejana Radonjića.

- Zvezda je imala težak meč protiv Fenerbahčea u Istanbulu. Mi smo imali više vremena da se odmorimo i pripremimo za meč. Daleko od toga da smo favoriti uoči meča koji sledi. Niko ne igra najbolju košarku krajem septembra i početkom oktobra. Idemo u Beograd da se borimo, da pružimo maksimum. Nastojaćemo da stignemo do pobede - zaključak je bivšeg igrača Olimpije iz Milana.

Video: Radonjićeva faca na pitanje o povređenim igračima je sve rekla: Svestan sam svih problema koje imamo

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA