≫ 

Nadmašio čak i Stefa Karija: Micićev saigrač u Efesu pogodio 117 trojki u nizu na treningu za pet minuta!

Imali smo ranije priliku da vidimo kako to radi as Golden Stejta, a sličnu situaciju smo imali i u ABA ligi

  • 0
KK Partizan - Anadolu Efes, Prijateljska utakmica Foto: Nikola Tomić

Trening je oduvek bio važan za dalji razvoj i napredak košarkaša. Iako šefovi struke uglavnom vole da sa igračima isprobavaju različite strategije za same utakmice, dosta pažnje posvećuje se individualnom radu i šutu.

Tako sa treninga Anadolu Efesa stiže jedan nestvaran snimak na kojem se vidi kako Rodrig Bobua pogađa čak 117 trojki u nizu. I sve to za samo pet minuta, sa iste pozicije!

Pomoćnik mu je asistirao, dodavao mu je loptu, a ovaj je sipao kao kiša. Tako je nadmašio Stefa Karija koji je na jednom treningu Golden Stejta pogodio 105 šuteva sa distance, te Feđu Pajovića koji je sličnu stvar pokušao u regionalnoj košarci. Mlada nada Budućnosti je pre koju godinu vezao 70 trojki u "Morači".

U Evroligi je prosečno beležio 28 procenata šuta za tri poena, a u NBA ligi je stao na 40 odsto. Pored Micića i Larkina nije imao toliko prostora prošle sezone, ali posle ovog performansa sigurno će "porasti" u očima Ergina Atamana.

Video: Košarkaši FMP-a ostvarili su prvi trijumf u sezoni: Nenad Stefanović debitantsku pobedu na klupi

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA