Makabi doveo dva pojačanja pred meč sa Zvezdom: Stigla želja crveno-belih i bivši igrač uz iskusnog Izraelca

Crveno-beli igraju u četvrtak protiv Ponosa Izraela

  • 1
KK Makabi Tel Aviv Foto: MN Press

Zvezda svoj put u Evroligi nastavlja u četvrtak u Izraelu protiv Makabija. Žreb je želeo da crveno-beli svojih pet od sedam uvodnih utakmica igraju na strani, što je svakako otežavajuća okolnost za tim sa Malog Kalemegdana.

Na sve to, Ponos Izraela se ozbiljno pojačao za meč sa Crvenom zvezdom, pa je Oded Brendvajn potpisao tromesečnu saradnju sa Makabijem. On već nedeljama radi sa klubom i očekuje se da bude u protokolu za meč sa Beograđanima. Takođe, Matijas Lesor bi mogao da se nađe barem na klupi Izraelaca.

Što je Brendvajna tiče, iza njega je ogromno iskustvo, pošto je karijeru gradio u Poljskoj i Izraelu, a prošle godine igrao je u Hapoel Holonu. Imao je uglavnom ulogu sa klupe, kao što će to biti slučaj i u Makabiju. U proseku je beležio 5,4 poena i 1,6 asistencija po nastupu.

A što se Lesora tiče, on je takođe potpisao "kratkoročan" ugovor sa Makabijem, a stigao je kao zamena za Antu Žižića. Klub iz Tel Aviva je sezonu počeo osvajanjem Viners kupa, a na startu Evrolige je slavio protiv Bajerna, što će Zvezda morati da ima na umu pred dolazak u dvoranu "Menora Mivtačim".

Video: Sin Zvezdine legende: Otac mi nije rekao za koga će navijati

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dule

    4. oktobar 2021 | 18:21

    znaci..pisemo drugi poraz..ocekivano od malog nebitnog nizerazrednog klubica...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA