Embape zabrinut za budućnost: "Strašno je kada predsednik tako nešto kaže, šta će se ovde desiti..."

Francuz je hteo da ode iz kluba još ovog leta, ali je pod pritiskom ipak ostao

  • 0
Kylian Mbappe , Kilijan Embape

Foto: Tanjug/AP

Mnogo je bilo reči o eventualnom odlasku Kilijana Embapea iz Pari Sen Žermena ovog leta. Francuz je nekoliko puta govorio kako bi voleo da napusti Svece, ali se situacija na kraju primirila i on je ostao na svom mestu.

Uz Lionela Mesija i Nejmara, on sada čini tandem iz snova u timu PSŽ-a, ali bi taj trio mogao da potraje samo ove sezone, jer Francuzu ugovor ističe već narednog leta. Spreman je da ode bez obeštećenja, što nikako ne želi Naser El-Kelaifi.

- Biću vrlo jasan, Embape će ostati u PSŽ-u. Nikada ga nećemo prodati i nikada neće otići bez obeštećenja - rekao je on, što je naljutilo njegovog napadača.

Uplašile su ga te reči, istakao je da su bile jako čudne i da su ga u jednom momentu uplašile. Sada nije siguran šta to može da znači za njegovu budućnost.

- Strašno je kada tvoj predsednik kaže: "On nikada neće otići bez obeštećenja". Kada sam to čuo, bio sam u šoku. Razmišljao sam šta će se desiti... - potpuno je iskren bio Embape.

Video: Portugalci imaju krila i lete pa da ih se plašim? Srbija mora da igra najlepši fudbal u Evropi

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA