≫ 

Radonjić u neverici posle Budućnosti: "Šta nam se ovo dešava?"

Trener Zvezde zabezeknut posle još jednog igrača koji je van stroja

  • 3
Dejan Radonjić Foto: Printskrin: Youtube/crvena zvezda

Dejan Radonjić, trener Crvene zvezde, zadovoljan je pobedom na Budućnosti u derbiju 2.kola ABA lige, a iako je početak sezone, on smatra da je trijumf vredan.

Radonjić je istakao da ne veruje koliko malera prati tim koji je ostao bez još jednog igrača u rotaciji, pošto se povredio Stefan Lazarević.

- Rana faza je sezone i sam početak prvenstva, ali trudili smo se da nam se ne ponovo to da gubimo na startu na svom terenu. Važna pobeda za nas, u situaciji koja je tražila od svih da damo još više, energetski je to bilo zadovoljavajuće.

- Bilo je i grešaka, ali su momci zajedno juče imali par minuta treninga 5 na 5 nije bilo lako ni za trenera ni za njih.  Treća četvrtina je bila napadački loša i u organizaciji i u odlukama i bilo je potrebno da podignemo nivo odrane da dođemo do lakih poena i na kraju smo ušli u lakšu zavšrnicu.

- Ali, došli smo do toga da nam je još jedan igrač izašao iz tima..., ne znam šta nam se ovo dešava? Protiv Fenerbahčea smo ostali bez igrača,  Dobrić je odigaro prvu utakmicu posle 3 meseca. Uprkos svemu došli smo do pobede i nastavljamo dalje i nadam se da će Lazarević biti dobro, da će Holins moći da nam pomogne.

O povredi Lazarevića, Radonjić kaže:

- U ovom tenutlku je nerealno da se da neka informacija, treba dodatnih pregleda. Čekamo nalaz i nadam se da nije ništa strašno. Nama je svaki izostanak jako težak  - rekao je Radonjić.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA