Dobre vesti za Željka Obradovića: U sastav se uskoro vraća Kuruks, dobio negativan test na koronavirus

Videćemo hoće li zaigrati već pred domaćom publikom

  • 4
Kk Partizan, Trening pred početak priprema Foto: Nikola Tomić

Košarkaši Partizana uspešno su "prebrodili" turneju u Dalmaciji u okviru prva dva kola ABA lige. Nakon pobede protiv Zadra, došao je i trijumf nad Splitom i crno-beli se sada raduju prvom nastupu pred domaćom publikom u nekoj zvaničnoj utakmici.

Biće to naredne subote kada Partizan igra protiv Studentskog centra "Derby", a Željko Obradović dobio je pozitivne vesti pred predstojeći okršaj. Rodions Kuruks je dobio negativan test na koronu i posle par nedelja odsustva biće u konkurenciji za sastav, videćemo samo da li će iskusni stručnjak želeti da ga odmah baci u vatru.

- Pre povratka u trenažni proces, odlični Letonac moraće da prođe sva medicinska testiranja i kada dobije dozvolu lekara, priključiće se timu - prenosi "Sportski žurnal".

Kuruks nije bio deo tima na pripremnom turniru u Atini, a zbog pozitivnog testa preskočio je i prva dva meča ekipe Željka Obradovića. Njegovim povratkom, crno-beli će dobiti na jačini u reketu.

Video: Partizan lagano prošao kroz Dalmaciju: Split nije mogao da pruži otpor, Smailagić briljirao

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Звезда🇷🇸🇷🇸🇷🇸🏅🏅🏅🏆🏆🏆🏀🏀🏀

    5. oktobar 2021 | 13:21

    Можда им помогне у градском дербију са Цибоном, пошто их скоро ови раскупусаше..у ствари, то ће бити битна утакмица, питање је дал ће цибона или 32 загорска бити четврта...

  • Ssss

    5. oktobar 2021 | 13:48

    Ne moze tek tako da se vrati. Potrebna su lekarska pracenja, jer virus moze da ostavi stetu na raznim organima. Nemojte da se ponovi slucaj Odzo, ozdravio od korone koja mu je ostetila srce. Preci je zivot od igranja 3,4 utakmice.

  • Звезда🇷🇸🇷🇸🇷🇸🏅🏅🏅🏆🏆🏆🏀🏀🏀

    5. oktobar 2021 | 13:23

    Турнеја у постојбини где им жребом дали две најлошије екипе,и њих једва добили😂😂😂..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA