Požarni alarm prekinuo meč NBA šampiona, Čikagov "ol-star" kvartet već šamara rivale "30+" poena razlike

Neobična situacija u Luizijani

  • 0
vatrogasni kamion Foto: Tanjug/Ap

Četiri utakmice u najjačoj ligi sveta odigrano je u noću između utorka i srede, razmume se u pitanju su predsezonski dueli u kojima ekipa polako hvataju zalet za start nove takmičarske kampanje.

Zapravo, tri su odigrane do kraja, četvrta, ona u Mmefisu nije, jer je požarni alarm "označio" kraj meča između Grizlisa i NBA šampiona Milvoki Baksa.

U momentu prekida rezultat je glasio 87:77 u korist domaćeg sastava.

Alarm se oglasio na kraju treće deonice, ispostavilo se da je bila lažna uzbuna, ali su obe strane iz predostrožnosti povukle igrače i više se nisu vraćali igri. Van "Fedex" Foruma za svakislučaj pristigli su i vatrogasci koji ipak nisu imali potrebu da intervenišu.

- Zaista jedinstveno iskustvo - rekao je posle meča trener Memfisa Tejlor Dženkins na rani prekid meča.

- Zaista niko nije mogao da ni da predvidi da se to nešto može dogoditi. Odlična saradnja između oba tima i lige, dobra komunikacija. Definitivno jedinstven trenutak - u blagojneverici je bio trener domaćih jer je svedočio meču koji je prekinut zbog požarnog alarma, a nije bilo vatre.

Utakmicu u Memfisu obeležio je sjajni Dža morent sa 27 poena (11/18 iz igre) i nekoliko njemu svojestvenoih atrakcija koje su dizale navijače na noge. Ovo zakucavanje je jedno od njih, možda i najefektnije.

Istovremeno, u Čikagu, silno pojačani Bulsi (stigli Derozen, Lonzo Bol, Karuzo) deklasirali su Klivlend 131:95.

Pokazao je sastav iz Grada vetrova da bi ove sezone konačno mogao biti važan faktor na Istoku ako se sve kockice poslože kako očekuju fanovi slavne franšize. Lider tima Zek Lavin prednjačio je protiv Kavsa sa 25 poena, Troj Braun, Džavonte Grin i Derozen dodali su p0 13, Met Tomas 11, a Karuzo i Vučević zaokružili sjajni timski rad domaćeg tima.

U preostala tri meča, Njujork je savladao Indijanu 125:104, a Hjuston Vašington 125:119.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA