≫ 

Trener Makabija: Ako Zvezdu ne ispratiš u tom segmentu, onda si u velikom problemu

Grk priznao da je Zvezda zasluženo slavila

  • 4
Janis Sferopulos

Foto: MN Press

Održali su Dejan Radonjić i Crvena zvezda košarkašku leckiju Makabiju u četvrtak veče, te otuda i ne čudi što je njihov trener Janis Sferopulos imao samo reči hvale na račun srpskog šampiona!

Zvezda je vodila u Tel Avivu od prvog do poslednjeg minuta, na kraju je brojala do +12, a Sferopulos je posebno istakao tu odbranu crveno-belih koja je bila ključ uspeha.

- Moramo da čestitamo protivniku. Znali smo da oni igraju dobru odbranu. Zbog načina na koji smo igrali, nismo zaslužili da pobedimo. Crvena zvezda je igrala sa neverovatnim intenzitetom, nismo to mogli da ispratimo. A ako ih ne ispratiš istom energijom, onda si u problemu - rekao je Sferopulos i dodao:

- To je bila razlika između dve ekipe. Zvezda ima mnogo iskusnih igrača u rosteru i nijedan protivnik im od početka sezone nije dao 70 poena. Već u prvoj četvrtini smo izgubili osam lopti i oni su to iskoristili da daju lake poene. Dali smo samo 10 poena i ušli u njihovu igru. Izgubili smo naš ritam i nismo uspeli da ispratimo njihov.

>>> Drugo kolo Evrolige donosi veliki derbi večeras (19.30) u Istanbulu. Sastaju se, uz Barselonu, glavni pretendenti na tron, poslednja dva šampiona Evrope, Efes i CSKA. Kvota na keca je 1,60, a na dvojku 2,55. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Efes - CSKA.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • SMCZ

    8. oktobar 2021 | 08:52

    Lepo i korektno rečeno.

  • Baster

    8. oktobar 2021 | 09:59

    Ovaj reče kako imamo mnogo dobrih igrača u rosteru a mi se jedva skupili za utakmicu.

  • istina

    8. oktobar 2021 | 09:49

    Ma ti nisi nikakav trener ! Prevara id trenera ,igre nema akcija nijedna .Horda.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA