≫ 

Radonjić: "Nema slavlja posle Makabija, sad je najbitnija Igokea"

Trener Zvezde smatra da će trijumf u Tel Avivu imati značaja samo ako se dobije meč u Laktašima

  • 4
dejan radonjić Foto: MN Press

Košarkaši Crvene zvezde u nedelju od 19 sati gostuju Igokei u Laktašima u trećem kolu ABA lige, trener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić ističe da će ponovo odbrana da bude ključ meča.

- Ritam utakmica je žestok, nemamo vremena za bilo kakav osvrt ka Makabiju, već odmah moramo da se okrenemo Igokei. Prošle sezone smo izgubili oba meča u Laktašima i to vrlo ubedljivo, a imali smo i vrlo interesantne dvoboje u polufinalu ABA lige.

- Ekipa Bajića krenula dobro, očekuju se dobre stvari od njih i ove sezone. Na nama je da iskontrolišemo kvalitet i dobre stvari ekipe Igokee, time ujedno i ovaj meč- , rekao je Radonjić ža klupski sajt.

Košarkaš Ognjen Dobrić smatra da njegov tim neće imati lak zadatak na gostovanju.

- Očekuje nas teška utakmica u Laktašima, uostalom u prošloj sezoni tamo smo doživeli dva poraza. Vremena za pripremu ove utakmice i odmor nemamo, iz Tel Aviva smo stigli u petak, ali uz pomoć stručnog štaba bićemo spremni za ovaj meč protiv ekipe koja je doživela promene izmeđuu dve sezone, ali je dovela takođe vrlo kvalitetne igrače.

- Ušli smo od samog starta u naporan ritam, nismo ni kompletni, ali prethodne utakmice pokazale su da ako igramo prema dogovoru iz svlačionice, sa puno želje, energije i kao tim možemo da se nadamo dobrom rezultatu - rekao je Dobrić.

Video: Radonjićeva faca na pitanje o povređenim igračima je sve rekla: Svestan sam svih problema koje imamo

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Lapovo

    10. oktobar 2021 | 00:32

    Samo napred , sila ste .

  • Cv

    10. oktobar 2021 | 00:41

    Zvezda treba svako drugo kolo da pobedjuje da bi napravila neki uspeh a ovde se od jedne pobede pravi kao da smo osvojili EL

  • Xexe

    10. oktobar 2021 | 13:18

    Partizan je to ili?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA