≫ 

Lovernj ne dolazi na megdan Zvezdi, Žalgiris mu već traži zamenu

Četiri do šest nedelja Francuz će biti van stroja zbog povrede ramena

  • 0
žofri lovernj Foto: MN Press

Košarkaši Zvezde uhvatili su dobar zamajac u novoj sezoni, sa polovičnim skorom i pobedom u Tel-Avivu čekaju novi izazov u Evroligi, a on se zove Žalgiris. Meč je na programu u sredu od 19 sati u novobeogradskoj "Areni", na koji će gosti doputovati sa određenim kadrovskim promenama u odnosu na sam start sezone.

Litvanski gigant je ostao bez trenera Martina Šilera nakkon poraza od Zenita, umesto njega ekipu je preuzeo Juri Zdovc, koji se već na startu u novom klubu suoačava sa poteškoćama.

Naime, slovenački strateg biće bez prvog centra Žofrija Lovernja u Beogradu jer se Francuz povredio na prethodnoj utakmici, rame je u pitanju, i prema prvim informacijama odsustvovaće sa terena 4-6 nedelja. Lovernj se protiv Zenita sudario sa protivničkim igračem u drugoj deonici, kasnije je pokušao da se vrati, međutim nije ipak bio u stanju da pomogne ekipi.

Litvanski mediji čak navode da Žalgiris preispituje opciju da se pronađe zamena za Francuza.

Kako bilo, litvanski sastav biće značajno oslabljen za igrača koji tradicionalno pruža kvalitetne partije protiv crveno-belih još iz vremena dok je branio boje večitog rivala Zvezde.

Video: Pionir u šoku posle strahovitog pada košarkaša Zvezde u borbi za loptu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA