≫ 

Cibona ostala bez direktora, zabranjeno mu da se bavi sportom

Domagoj Čavlović je morao da se povuče zbog sudske presude

  • 1
KK Zadar, KK Cibona Foto: aba-liga.com/ Zadar/Zvonko Kucelin

Dosadašnji direktor Košarkaškog kluba Cibona Domagoj Čavlović posle osam godina provedenih u klubu podneo je ostavku na tu funkciju iz ličnih razloga, preneo je trofejni klub.

Umesto njega na to mesto je za vršioca dužnosti imenovan Mauro Lukić.

Cibona je posle nekoliko prethodnih slabijih sezona ove startovala sjajno u ABA ligi i ima tri pobede iz isto toliko mečeva. Zagrepčane u petak na domaćem terenu očekuje derbi protiv Partizana.

Kako saznajemo, Čavlović se povukao jer još 2018. pravosnažno proglašen krivim zbog prekršaja iz Zakona o sportu, što znači da ne može obavljati nikakvu funkciju u sportu u iduće tri godine.

- Neposredno pre današnje Skupštine KK Cibona podneo sam ostavku iz ličnih razloga na mesto direktora kluba koji su motivisani s jedne strane pat pozicijom u kojoj se nalazi klub u odnosu na pojedina tela iznad samog kluba, a s druge strane iz razloga negativnih uticaja na moju porodicu, neprimerenih pritisaka na mene kao direktora kluba - napisao je između ostalog Čavlović u pismu.

Video: Milićević: Othranio sam Veljka Mršića, a on me je vređao, pa sam morao da ga isprebijam

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA