≫ 

Kari Pešić odredio kandidate za kontrolne treninge

Novi selektor pozvao mlade igrače iz srpskih klubova

  • 2
Svetislav Kari Pesic, FMP, Igokea Foto: Arena sport

Selektor muške košarkaške reprezentacije Srbije Svetislav Pešić odredio je spisak kandidata za kontrolne treninge za seniorski tim, koji će se održati u Beogradu 18. i 19. oktobra.

Kako je objavio KSS, na spisku selektora Pešića su: Mihailo Petrović (Partizan NIS/Dunav Stari Banovci), Ilija Ðoković (Borac Čačak), Marko Pecarski (Borac Čačak), Aleksa Radanov (Igokea), Dalibor Ilić (Igokea), Stefan Ðorđević (Igokea), Boriša Simanić (Mega), Mihailo Mušikić (Mega/OKK Beograd), Nikola Jović (Mega), Nikola Ðurišić (Mega), Matija Belić (Mladost Zemun), Vojin Medarević (Dinamik), Dušan Beslać (Vojvodina), Marko Pavićević (FMP), Arijan Lakić (Spars), Zoran Paunović (Podgorica) i Ðorđe Pažin (Borac Banja Luka).

Okupljanje igrača je predviđeno za 17. oktobar u 20 sati u hotelu "Kraun Plaza" u Beogradu.

Video: Pešić spreman da se udvara Jokiću: Ne samo njemu, nego ću se svima udvarati

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Gffff

    12. oktobar 2021 | 19:11

    Ako neko zna sa mladim igracima,visedecenijski dokazano, to je Kari Pesic. Odlicna stvar je sto zeli da im da sansu u prijateljskim mecevima i da vidi na koga od mladih moze da racuna za kvalifikacije.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA