≫ 

Ovo su Zvezdine lepotice koje posle 12 godina igraju Evropu

Crveno-bele devojke kreću sa takmičenjem u Evrokupu

  • 6
KK Crvena zvezda Printskrin: Instagram

Posle 12 godina čekanja, košarkašice Crvene zvezde večeras će konačno zaigrati jednu evropsku utakmicu - kada će u dvorani u Železniku, u okviru Evrokupa, gostovati Nadežda iz Orenburga!

U pitanju je aktuelni osvajač Kupa Rusije i pobednik Evrokupa za 2019. godinu, a pored ove dve ekipe u grupi se nalaze Bidgošć i Olimpijakos.

Zvezda je ove sezone ozbiljno shvatila izlazak u Evropu, te su u sklopu toga dovedene dve Amerikanke - Kendrijan Eliot i Alison Švagmejer. Pored njih, tu su i ostale domaće igračice: Marija Avlijaš, Milica Bojović, Lara Bošnjaković, Tamara Čorto, Maša Janković, jelena Jovanović, Aleksandra Katanić, Helena Kovačević, Ana Milanović, Marina Mišeljić, Nevena Naumčev, nadežda Nedeljkov, JOvana Spasovski i Dunja Zečević. Trener je Dragan Vuković.

Drago nam je što ćemo predstavljati Crvenu zvezdu u Evropi, posebno znači nama koje smo duži period tu. Želimo da predstavimo klub najbolje što možemo, verujem u svoju ekipu i našu energiju. Očekujem dobru utakmicu. pozivam publiku da nas podrži u što većem broju i pruži nam dodatnu snagu - rekla je kapiten Nevena Naumčev.

Uz Nevenu, u klubu od samog starta je i Milica Bojović, koja krupnim koracima ide ka klupskoj istoriji. Meč protiv Nadežde biće joj prvi u Evropi.

Velika stvar je predstavljati Zvezdu u Evropi. Mislim da nas čeka nas teška i fizički zahtevna utakmica, drugačija u odnosu na one kakve smo igrali do sada. Znamo da je Nadežda jedan od glavnih favorita za osvajanje Evrokupa, ali to nam je dodatan motiv. I moje saigračice i ja bismo volele da vidimo publiku u što većem broju, to će nam mnogo značiti.

Video: Najbolje košarkašice Evrope prekinule konferenciju, pa zapevale Bajin hit

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • mama

    14. oktobar 2021 | 10:55

    Sta im fali,prirodno lijepe nisu napumpane. Takva ljepota se trazi u svjetu

  • Jer

    14. oktobar 2021 | 10:13

    E lepotica 🤣🤣🤣

  • Pfff

    14. oktobar 2021 | 11:36

    Ako upola dobro igraju kosarku koliko dobro izgledaju, sigurno prolaze u sledecu fazu takmicenja

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA