Svetislav Pešić u bolnici, otkazano okupljanje košarkaške reprezentacije

Selektor ima akutno zapaljenje grla koje zahteva da se što pre povrgne bolničkom tretmanu

  • 7
Svetislav Pešić

Foto: MN Press

Uprkos velikoj želji selektora Svetislava Pešića, pozvanih igrača, njihovih klubova i trenera, okupljanje reprezentacije je jutros otkazano usled zdravstvenog problema sa kojim se suočio selektor Pešić.

Prof. dr Dragan Radovanović o zdravstvenom stanju Svetislava Pešića kaže:

- Zdravstveno stanje selektora Pešića je stabilno, ali ima akutno zapaljenje grla koje zahteva da se što pre podvrgne bolničkom tretmanu. Zbog toga će već danas biti primljen u Klinički centar Srbije - poručio je prof. Radovanović.

Direktor reprezentacije Srbije Dragan Tarlać je izrazio zahvalnost svim klubovima i igračima koji su se odazvali pozivu na kontrolne treninge.

- Želim da se u ime reprezentacije i kompletnog Košarkaškog saveza Srbije zahvalim svim igračima koji su se uprkos zgusnutom takmičarskom rasporedu odazvali pozivu na kontrolne treninge. Takođe, želeo bih da iskažem i veliku zahvalnost upravama i trenerima klubova iz kojih reprezentativci dolaze na izvanrednoj saradnji i iskazanoj spremnosti na prilagođavanje profesionalnih obaveza potrebama nacionalnog tima - naglasio je Tarlać.

Video: Pešić spreman da se udvara Jokiću: Ne samo njemu, nego ću se svima udvarati

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bozidar

    18. oktobar 2021 | 12:20

    sve dok nesvatite da treba da treba da primite vakcinu nece situacija da se smiri!!

  • FANTOM

    18. oktobar 2021 | 12:13

    Ništa ne razumem. Valjda imaju pomoćnici, zbog čega su onda uz reprezentaciju? Pa zar nije preča priprema igrača i kontinuirani treninzi od upale grla selektora. Ili da pojednostavim. Plasiraš se na prvenstvo evrope ili sveta ali ne odeš jer ti selektor ima upalu mokraćnih puteva i mora svakih pet minuta da moča. Menjajte selektora dok još ima vremena za nekog mlađeg i zdravog. Ovaj Pešić ušao u osmu deceniju. Ako nema niko iz Srbije ima inostranih. Tako smo uradili kod rukometaša pa imamo nekog uspeha.

  • Miki

    18. oktobar 2021 | 12:15

    Šta ćeš kad ima 72g sledeci problem sa prostatom sigurno.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA