≫ 

Vladimir Štimac pronašao novi klub, stiže da "ugasi" požar posle lošeg početka sezone

Iako ima 34 godine, srpski centar još ne razmišlja o penziji

  • 1
Vladimir Štimac

Foto: Marko Jovanović

Nekadašnji reprezentativni centar i bivši igrač Crvene zvezde, Vladimir Štimac trebalo bi u skorije vreme da potpiše ugovor sa novim kineskim prvoligašem, ekipom Ningbo, prenosi Sportando.

Ostao je Štimac bez kluba ovog leta, dugo se spekulisalo o mogućem povratku u redove Crvene zvezde, ali do toga nije došlo. Kako stvari stoje, on će se ipak vratiti u Aziju, odnosno u Kinu gde je već nastupao za ekipu Ćingdaa. Za ovaj klub je odigrao tek devet utakmica i beležio 9.3 poena po meču, kao i 7.9 skokova po meču.

Dobar je bio centar i u prethodnom klubu, turskom Bahčešehiru, gde je odigrao 11 utakmica i imao je skoro dabl-dabl u proseku - 16.9 poena i 9.6 skokova po meču.

Kako bilo, Ningbo je loše započeo novu sezonu i poražen je u prva dva meča, pa smatraju da se spas nalazi upravo u Vladimiru Štimcu.

 

Video: Štimac i Nedović dobili ovacije delija u Pioniru, aplaudirao i Milan Kalinić

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • covke pozuri

    20. oktobar 2021 | 08:54

    ma eto njega u fmp.u da pojaca i da betoniraju 17 mjesto..puno bi znacio na klupi da baca peskire..to fali ovom malom klubu da bude kompletan..pozuri..covke reaguj da ga obradovic ne uzme.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA