Meloun o situaciji iz svlačionice: "Neki igrači su frustrirani zbog akcija za Jokića"

Ali ništa se neće po tom pitanju promeniti

  • 1
Nikola Jokić

Foto: Instagram / Printscreen

Košarkaši Denvera dobro su "zagazili" u novu sezonu NBA lige, pošto su nakon pobede u prvom kolu protiv Finiks Sansa u gostima, upisali još jedan na domaćem terenu protiv San Antonija. U obe utakmice blistao je Nikola Jokić koji je dolazio do dabl-dabl učinaka.

Trener Majkl Meloun ne krije da je najveći broj akcija bazirao na srpskom košarkašu, zbog čega je većina igrača u timu pomalo frustrirana i nezadovoljna. Jednostavno, nisu zadovoljni što je su stvari raspoređene na taj način.

- On je MVP sa razlogom, bili bismo glupi da ne igramo preko njega u trenucima odluke. Mislim da su neki naši igrači frustrirani, jer stalno se igra za Nikolu. Bolje da se naviknu na to - rekao je Meloun.

Rekao im je da se ništa neće promeniti u igri Denver Nagetsa, ma šta oni mislili.

- Neće se promeniti ništa. On je veliki igrač. Kada igramo na Nikolu, uključeni su i drugi igrači. Ako igra jedan na jedan, ima veliku šansu da poentira, ako ga udvoje, onda vidi saigrače. Jednostavna je takva košarka, a Jokić je čini jednostavnijom - dodao je trener Nagetsa.

Video: Jokićev skok u odbrani, nakon toga lagano prošetao kroz celu odbranu Finiksa i poentirao

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA