≫ 

Antivakseri nasilno hteli da uđu na NBA meč da podrže Irvinga, Bruklin opet izgubio

Tenzije zbog prvog antivaksera lige

  • 0
kajri irving Foto: Tanjug/Ap

Utakmica NBA lige između Bruklina i Šarlota protekla je u senci događaja koji su se odvijali ispred same hale u režiji grupe antivaksera. Oni su u jednom trenutku nasilno pokušali da uđu u halu kako bi i unutra propagirali svoj pokret i ideju, ali najviše kako bi na licu mesta pružili podršku plejmejkeru Netsa, njihovom istomišljeniku Kajriju Irvingu kome je zabranjeno da igra, jer ne želi da se vakciniše.

Očito je da ekipi Stiva Neša ne "cvetaju ruže" bez Irvinga na startu sezone, poraženi su i od Šarlota 111:95, što im je drugi ovosezonski neuspeh, nakon onog s početka od Milvokija.

Ipak, američku javnost su više od onoga što se dešavalo u hali, intrigirale scene ispred, sa ulica, gde je kritična masa antivaksera uz povike, parole i transparente podrške za Irvinga u jednom trenutku i nasilno pokušala da uđe u halu.

Nekolicina protestanata je krenula ka ulazu, neki su i preskočili barikade, ali tu su i stali pred jakim redarima koji su ih čekali.

kajri irving Foto: Tanjug/Ap

Video: Jokićev skok u odbrani, nakon toga lagano prošetao kroz celu odbranu Finiksa i poentirao

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA