≫ 

Žalgiris zove Slovence u pomoć: Zoran Dragić zvanično potpisao do kraja sezone

Jure Zdovc pozvao je zemljaka da pomogne u popravljanju skora u Evroligi

  • 0
Zoran Dragić Foto: MN Press

Košarkaši Žalgirisa nisu baš najbolje krenuli u novu sezonu. I dok u domaćem šampionatu imaju sve pobede, u Evroligi stoje prilično katastrofalno i posle sedam uvodnih rundi jedini su tim koji nema nijednu jedinu pobedu.

Stoga je usledila promena na klupi i dolazak Jureta Zdovca, a kasno sinoć se u litvanski klub "preselio" još jedan Slovenac. Reč je o više nego iskusnom Zoranu Dragiću, koji bi mogao da bude vrhunsko angažovanje za tim iz Kaunasa.

On je prošlih godinu i po dana proveo u Baskoniji, a sa Žalgirisom je potpisao ugovor do kraja ove sezone. U karijeri je nastupao za Ulm, Trst, Anadolu Efes, Olimpiju iz Milana, Himki iz Moskve, Malagu i Krku, a u NBA ligi je dogurao do mesta u Finiksu i Majamiju.

Sada je već pri zalasku svoje karijere, ima 32 godine, a pokriva pozicije dva i tri. Prošle sezone prosečno je beležio 8,5 poena uz 1,6 skokova i jednu asistenciju po meču.

Video: Borac doživeo debakl i izgubio sa 18 razlike: Željkov Partizan bez milosti u Čačku

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA