≫ 

Nije vulkan, to je Pionir! Pogledajte eksploziju Grobara i pokliče Panteru "MVP, MVP"

Neverovatan ambijent priredili su navijači Partizana na meču sa Huventudom koji je rešio američki šuter poenima 4 sekunde pre kraja

  • 19

Navijači Partizana, oni na tribinama i milioni van hale, svedočili su spektakularnoj pobedi Obradovićevog tima - devetoj u devet utakmica ove sezone.

U crno-belom grotlu "Pionira" Partizan je u okviru Evrokupa savladao Huventud poenima Kevina Pantera 4 sekunde pre kraja, za delirijum tribina, koje su odmah po završetku meča buknule poput vulkana u pobedničkom zanosu.

Klicalo se Partizanu, klicalo se junaku utakmice Panteru, koji je već postao miljenik navijača o čemu svedoče prizori s kraja utakmice.

- Kevin Panter, Kevin Panter, MVP, MVP - gruvali su iz sveg glasa navijači Partizana oduševljeni partijom junaka meča, koji je jednako euforično slavio najveću pobedu Željkovog Partizana ove sezone.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Darko Pfc

    2. novembar 2021 | 23:42

    Vidim da ove Turski konjanici spominju koronu alo indijanci i pre ove utakmice mesecima u nazad je bilo po 6000-7000 zarazenih,a zaboravili garagani proslu god u vreme zabrane i javnog okupljana za divno cudo zvezda je igrala u Pioniru pred 4-5000 ljudi zato tisina. Nadam se da ste veceras uzivali videli jednu ogromnu ljubav lojalnos i probijanje zvuznog zida tek da se zna ko ima najvatreniju i najglasniju Publiku u Evropi i za kraj ko je gazda Pionira.

  • Milica

    2. novembar 2021 | 23:35

    Da li su tražili kovid propusnice i ovde?

  • Саша

    2. novembar 2021 | 23:20

    Браво ној Партизане🏴🏳️💜🏴🏳️💜

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA