≫ 

Oglasili se Grobari posle napuštanja hale usred meča, poslali poruku "pametnjakovićima"

Sve je bilo spremno za spektakl sa Huventudom, ali...

  • 10
Grobari, Pionir, Partizan, Huventud Foto: Privatna arhiva

Partizan je savladao Huventud u Pioniru sa 68:67, međutim, meč je pored sjajne epizode Pantera na kraju, obeležila je i jedna čudna scena kada je deo navijača odlučio da napusti halu i da svoju podršku nastavi ispred Pionira.

Sada je stiglo i objašnjenje navijačke grupe, kojim su pokušali da opravdaju svoje postupke.

Sve je bilo spremno za spektakl i poseban meč za Željka Obradovića, koji je protiv istog kluba osvojio titulu u Evroligi pre 29 godina. Ipak, ne idu uvek sve stvari onako kako se isplaniraju, pa su se zbog toga oglasili i navijači Partizana. Prenosimo saopštenje sa zvanične Instagram stranice u celosti.

- Grobari, iako smo se danima spremali za večerašnji spektakl više sile nam nisu dozvolile da realizujemo sve do kraja. Naši ljudi, od kojih su neki prevalili preko 300 kilometara da bi navijali, nisu mogli da uđu u halu. Svesni smo da je kapacitet Pionira smanjen, ali je nedopustivo da je za ulaz D ostalo najmanje karata u prodaji. Mi koji smo tu i protiv Studentskog Centra i protiv Krke očekujemo da budemo ispoštovani.

- Momci koji su spremali koreografiju za Željka čitave nedelje takođe nisu mogli da uđu. Mnogi su sa kartama koje nisu bile očitane ostali ispred. Naš potez napuštanja hale je solidarisanje sa preko 500 naše braće koji su navijali ispred. Borićemo se za svakog Grobara bio on iz Beograda ili iz unutrašnjosti ili neki od onih koji su nam koliko juče pevali da smo cigani, ne pravimo razliku!

- Ostalim dežurnim "pametnjakovićima" poručujemo da se vidimo u subotu protiv FMP-a, lako je biti Grobar na najvećim utakmicama, mi ne pravimo razliku, bio Studentski Centar ili Huventud!

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
A post shared by GROBARI - Official profile (@south.side1970)

Kako bilo, sa ovim navijačima ili bez njih, Partizanu je publika dala vetar u leđa i verovatno su oni i najzaslužniji za preokret koji se ostvario u hali Pionir protiv španskog predstavnika.

Video: NIje vulkan, to je Pionir: Erupcija i detonacija na tribinama kad je odbrana donela pobedu Partizanu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA