Evo gde možete uživo da gledate TV prenos meča Zvezda - Panatinaikos

Biće ovo duel 8. kola Evrolige

  • 2
KK Crvena zvezda, KK Cedevita Foto: aba-liga.com/Dragana Stjepanovic

Košarkaški Crvene zvezde večeras od 18 časova dočekuju ekipu Panatinaikosa u skolpu 8. kola Evrolige i pokušaće da prekinu niz od četiri uzastopna poraza, a ovaj duel možete uživo da gledate na Sport Klub 1!

Ovo će, inače, biti 15. duel dva tima (trenutni skor je 7-7), a obe ekipe trenutno imaju po dve pobede i pet poraza u Evroligi.

- Igrama do sada pokazali da mogu da savladaju i prvaka Evrope i to velikom razlikom. Imaju igrače koji mogu mnogo toga na terenu i napadački i odbrambeno. Moramo biti spremni na sve, na čitanje odbrana, na našu igru u odbrani kao i do sada, naravno sve ono što smo prošli uz svu problematiku koju smo imali, izostanke igrača… Imaju i drugi tih problema, ali nama to jako dugo traje i nije lako - rekao je Radonjić novinarima u hali "Aleksandar Nikolić".

Vredi pomenuti i to da će PAO biti oslabljen neigranjem Nemanje Nedovića, dok Zvezda ne može da računa na Erona Vajta i Nikolu Ivanovića.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Lum kralj ponoći

    4. novembar 2021 | 11:32

    Neka hvala sport klub može gledati naš predsednik Vučić i ove lopine Đilas i Šolak jer oni mogu platiti sve operatere. Mi što živimo od minimalne penzije jedva sastavljamo kraj sa krajem jedva plaćam kablovsku na kojoj je bilo sport kanali ali lopovima sve malo pa nam ukinuše te kanale sada imamo samo sport Arenu.

  • Delije sever

    4. novembar 2021 | 11:09

    Delije veceras nasa Zvezda igra protiv midtyilanda.Svi na stadion.A za ove neka navijaju simpatizeri iz Zeleznika!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA