Jokić o igranju za Srbiju: "Čuo sam se sa selektorom, ne nešto preterano, ali..."

Kratko je as Denvera govorio na ovu temu

  • 33

Košarkaš Denvera Nikola Jokić govorio je, doduše kratko, o budućem igranju za reprezentaciju Srbije i o razgovoru sa novim selektorom Svetislavom Pešićem!

Jokić ovog leta nije igrao kvalifikacije za odlazak na Olimpijske igre i izazvao je veliki bes javnosti, a posle meča sa Hjustonom, na kom je blokadom doneo pobedu, je rekao:

- Bio sam u kontaktu sa selektorom. Ne nešto preterano, ali bio sam u kontaktu... Ali stvarno je mnogo rano. Niti mogu da razmišljam toliko unapred, niti znam šta će da bude. Ne znam, ne znam ništa povodom toga - poručio je Jokić, što možete videti na 5.10 u videu na početku teksta.

Inače, sam selektor Pešić je još na predstavljanju rekao da se neće tako lako odreći prošlogodišnjeg MVP-ja NBA lige.

- Svakom igraču ću da se udvaram i da probam da objasnim kako je za njega i njegovu karijeru dobro da igra za reprezentaciju. Posećivaću igrače, razgovaraću sa njima, gledaću utakmice. Probaću da pomognem igraču da bude bolji, da napravim empatiju, da zna da sam tu i da hoću da pomognem. To je deo mog posla kao trenera - jasan je bio Pešić.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • M

    7. novembar 2021 | 13:33

    Postujem te kao igraca, ne moze svako biti mvp najjace lige sveta, ali ti sine nisi zasluzio da vise ikad budes pozvan u reprezentaciju i tacka. Onaj ko istinski voli svoju zemlju igranje za reprezentaciju ni ne dovodi u pitanje, to se podrazumeva. Cim se ti ovoliko premisljas i kruzis kao kisa oko Kragujevca, bolje batali. Ima klinaca koji bi sve dali da obuku taj dres.

  • 😂

    7. novembar 2021 | 12:59

    "Ne nešto preterano, ali" ... ne želim da igram.

  • Milan

    7. novembar 2021 | 13:20

    Ja bi volio da nećeš igrati. Takvim nije mesto u reprezentaciji bez obzira na kvalitet. Za Srbiju se igra srcem

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA