Lude scene iz Argentine: Igrač jurio sudiju posle isključenja, ovaj preskakao reklame

Ne zna se da li se gorostasni centar na kraju "dočepao" arbitra

  • 1
Argentina Foto: Twitter / Printscreen

Nije strano da košarkašima "pukne film" zbog neke sudijske odluke. Tokom košarkaške utakmice između Platensea i Gimnazije de Čivilkoj desio se nesvakidašnji incident kada je gostujući centar Hoze Luis Papalardi fizički napao sudiju meča Andresa Alvareza.

U jednom trenutku dosuđena mu je druga nesportska greška na meču zbog koje je ujedno i isključen, a sa tom odlukom sudije nije mogao tek tako da se pomiri.

Nakon dvominutne rasprave i brojnih uvreda izrečenih na račun Alvareza, centar Čivilkoja ipak nije uspeo da se primiri, pa je usledila hit "potera".

Košarkaš gostujućeg sastava krenuo je da juri sudiju po parketu, a ovaj je trčao brzinom Juseina Bolta kako bi mu utekao. Preskakao je reklame i otrčao put svlačionice, ali nije jasno da li ga je gorostasni centar uhvatio.

Sve u svemu, video je počeo da kruži društvenim mrežama i postao je pravi hit, a mnogi su sugerisali arbitru da promeni zanimanje i počne da se bavi atletikom.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA