Jokić otkrio zašto je nokautirao igrača Majamija tokom meča: "Morao sam da se zaštitim"

Priznao je Srbin i da mu je žao zbog svega...

  • 23

Prva reakcija Nikole Jokića, nakon što je udario igrača Majamija i zaradio isključenje, je očekivana - srpski košarkaš je priznao da je pogrešio, ali i šta je prethodilo reakciji posle koje je Markif Moris završio na parketu!

Jokić je automatski završio utakmicu i čeka ga suspenzija, a posle meča je razgovarao sa medijima i otkrio da je njegov potez bila reakcija na raniji prljav faul Morisa.

- Osećam se loše, nisam trebao onako da reagujem. Ali to je sve bilo u žaru borbe, u toku meča. On je mene udario, mislim da je to bio prljav faul i morao sam da se zaštitim. Na kraju se desilo to što se desilo, ali, ponavljam, nije trebalo tako da reagujem. Samo sam želeo da se zaštitim. Bio je to adrenalinski momenat, reakcija na sve što je prethodilo tome - rekao je Jokić i dodao:

Video: Besni Jokić nabo Morisa s leđa zbog prljavog faula: Srpski centar izbačen sa utakmice

- I dalje smatram da je to bio njegov prljav faul. Tokom celog meča vođena je žestoka borba, ali i u svoj toj agresivnosti opet možeš da igraš u duhu fer-pleja. Kada sam izašao napolje, neko mi je pokazao snimak. I jako sam se loše osećao, osećam se i sada, kada sam video udarac u njegovu glavu.

Jokić je meč završio sa tripl-dabl učinkom od 25 poena, 15 skokova i 10 asistencija, a Denver je dobio taj duel rezultatom 113:96. U nastavku možete pogledati i fotografije sukoba koji je Jokić izazvao:

Video: Pre isključenja Jokić se iživljavao nad Majamijem: Maltretirao Morisa i Adebaja uz tripl-dabl

Video: Ovakva tuča se viđa u NHL-u a NBA je ne pamti

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nenad

    9. novembar 2021 | 09:17

    NBA košarka nije isto kao košarka u Evropi.Na terenu se vodi surova borba gde su crnci veoma fizički jaki u duelima i u bliskoj borbi dolazi do bukvalno kao da ste u boks meču.A i crnci su pokvareni i podmukli vole da provociraju pogotovo kada je neki belac bolji igrač.Zato nećudim se što je Jokić tako reagovao,treba imati konjske živce da bi preživeli u NBA jer je to surova borba na terenu.

  • Zoki

    9. novembar 2021 | 07:52

    Samo si jedno pogrešio Jokiću! Trebalo je da ga udariš u glavu, a ne u leđa.

  • Pera

    9. novembar 2021 | 08:29

    Samo tako će ga poštovati, kad ne da na sebe.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA