≫ 

Javio se igrač koji je faulirao Jokića: "Drugačiji smo, nikad ne udaram sa leđa"

Markif Moris imao je poruku za Nikolu dan posle burnih dešavanja

  • 5
Nikola Jokić Markif Moris Printskrin: Youtube

Mnogo bure izbilo je posle noćašnjeg okršaja između Denver Nagetsa i Majami Hita tokom kojeg su isključeni Markif Moris i Nikola Jokić. Srpski košarkaš oštro je odreagovao na jedan oštar faul gostujućeg igrača posle kojeg su se u priču umešali i ostali.

Oglasili su se gotovo svi mogući akteri incidenta - od samog Jokića, preko Markifovog brata, Nikoline braće, pa se čekalo da čujemo i samog Markifa.

- Volim da vidim mržnju. Bez sumnje, napravio sam težak faul, što često radim, ali nikada nisam udario čoveka, a da je bio okrenut leđima. Srećom, drugačije smo odgajani. Mogu da pređem preko toga i da nastavim dalje - napisao je Markif na Tviteru.

Da li je ovo kraj i tačka na sva dešavanja sa utakmice u Koloradu? Sumnjamo, pitanje je samo ko će se sledeći oglasiti.

Video: Besni Jokić nabo Morisa s leđa zbog prljavog faula: Srpski centar izbačen sa utakmice

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nes

    9. novembar 2021 | 18:34

    Udaras ti sa svih strana Morrise,pošto igrati neznas a ljubomoran si na one koji znaju a pogotovo na bijele igrače. Zaboravljaš da si upravo nekog drugog Srbina,Luku Dončića udario s Ledja posto te uništio igrom pa si bio frustriran,a Doncicu si i prije toga namjerno ozlijedio članak...Poznat si kao najprljaviji igrač i jedan od lošijih igrača u NBA,šta si tražio to si dobio. Jokić je tebe i Adebaju stavio u džep igrom, kukavički je tući zbog toga NAUCI IGRATI! Još jedna stvar,braća Jokić te čekaju!

  • Milorad

    9. novembar 2021 | 18:55

    Drugacije ste odgajani, ma nemoj mi reci, bijes ko svinja. Vi ste ameri posteni u lakat. Odgajani ste da bacate bombe po svetu, da palite citava sela, pobili ste 5 miliona nenaoruzanih civila u Vijetnamu, to ni nacisti nisu radili u drugom svetskom ratu.

  • Realno

    9. novembar 2021 | 17:52

    Nije ga udario samo ga je gurnuo. Cisto remplovanje.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA