≫ 

Igrači Majamija čekali Jokića za obračun ispred svlačionica!

Batler, Adebajo i Lauri pogledima streljali preko leđa obezbeđenja

  • 7
Nikola Jokić Foto. AP/Tanjug

Tema dana u NBA ligi nisu ni 50 poena Stefa Karija (najstariji ikad sa tolikim brojem poena), nije ni "druga mladost" Karmela Entonija, već sve ono što se desilo na meču Denver - Majami, sukob Nikole Jokića i Markifa Morisa i sve što je nakon toga usledilo kao domino efekta.

I još traje.

Umesto da se sve završi na terenu, kao i kod svakog takvog sukoba, strasti su se toliko rasplamsale da su se u konfrontaciju uključili i drugi akteri sa obe strane.

U Jokićevu odbranu su "skočila" braća Nemanja i Strahinja, čak su specijalno zbog komunikacije sa Morisima, otvorili tviter nalog i sa njega šalju poruke. Ne miruje ni druga strana, u Majamiju su vrlo ljuti na Jokića, videlo se to  odmah na samom terenu, a u međuvremenu se pojavila i fotografija koja potvrđuje da je bilo namere da se skuob nastavi i ispred svlačionica.

Video: Jokićeva braća zamalo uletela da prebiju Bukera: Obuzdavali ih na tribinama, pljuštale srpske psovke

Na njoj se vide udarne zvezde Hita Lauri, Batler, Adebajo ispred vrata u hodniku kako traže pogledom nekoga (verovatno Nikolu), a ispred njih stoji član obezbeđenja Denvera i sprečava ih da naprave bilo kakvu glupost.

Zasad, sve je ostalo samo na pretnjama, i nadamo se da će se na tome i završiti, mada dva tima relativno skoro igraju novi meč, i to u Majamiju (30. novembra), pa će biti interesantno kako će se akteri ove frke ponašati kada se ponovo sretnu "oči u oči".

Video: Besni Jokić nabo Morisa s leđa zbog prljavog faula: Srpski centar izbačen sa utakmice

Video: Morao sam da zaštitim sebe, njegov faul je bio prljav! Jokić o udaranju Morisa, a Spolstra o njemu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • RE

    9. novembar 2021 | 23:37

    Fascinantno je koliko para ovi uličari zarađuju.

  • Oki

    9. novembar 2021 | 20:58

    Jedan primer da se odaziva redovno reprezentaciji dobio bi i podrsku iz Srbije i nasih ljudi iz dijaspore ,ali ovako nesto se nismo potresli.

  • JO

    9. novembar 2021 | 19:39

    Nadam se da će džudžu naučiti pameti.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA