Igokea strepi od ispadanja iz Lige šampiona, protiv Galate upisala treći vezani poraz

Držali su se momci iz Laktaša u igri do poslednje deonice, ali ih je turski sastav nadjačao

  • 0
FF Partizan - KK Igokea Foto: aba-liga.com/Partizan NIS

Krenula je Igokea lepo u novu sezonu FIBA Lige šampiona pobedom protiv PAOK-a kod kuće, ali su neuspesi od Galatasaraja kod kuće, potom i Nimbruka u gostima, a večeras i Galatasaraja u Turskoj uslovili da se plasman u narednu fazu nađe "na dugom štapu". Za to će biti potrebne pobede u preostala dva kola - 82:74.

Večeras je Igokea igrala taman koliko je rival dozvolio. Ekipa iz Laktaša čak je u jednom momentu poslednje četvrtine uspela da povede, ali ih je "van stroja" izbacila serija od 7:0 koju su napravili košarkaši domaće ekipe.

Prethodno je na snazi uglavnom bio egal i rezultatska klackalica, ali je problem bio taj što sem u završnici prve četvrtine Igokea nije uspevala da dođe do ozbiljnije prednosti i više od jednog poseda viška.

Problem su svakako bile izgubljene lopte, kojih je Igokea nakupila 16, dok je Galata ostala na samo devet. Sa druge strane, to gosti nisu uspeli da nadoknade ni kroz skok gde su bili nadmoćni (39:33).

Najefikasniji u timu iz Laktaša bio je Markel Starks sa 17 poena, pratio ga je Dešon Stivens sa 13 poena i čak 10 skokova, dok je Marko Jošilo još bio dvocifren sa ravno 10 poena. Kod pobednika se istakao Di Bost koji je ubacio 21 poen, dok su Keri Blekšir sa 15 i Devon Akun-Parsel sa 14 poena ispratili u timu Galatasaraja.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Video: Pre isključenja Jokić se iživljavao nad Majamijem: Maltretirao Morisa i Adebaja uz tripl-dabl

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA