≫ 

Braća Moris imaju istoriju nasilja: Prebili mentora zbog nepristojne poruke njihovoj majci

Markus je zbog ovog nedela bio na suđenju

  • 2
markus moris Foto: youtube/Law&Crime Network

Braća Moris, Markif i Markus, dospela su u žižu pažnje američke javnosti zbog sukoba sa braćom Jokić, zapravo sve je krenulo od čarki Markifa i Nikole, što je, mimo svih očekivanja, dovelo do konfrontacija širih razmera u koje su se uključila i braća ove dvojice.

Podsetimo, brzo posle koškanja Nikole i Markifa, oglasio se Markus i stao u odbranu svog brata porukom da je Srbin "napao s leđa", na šta je vrlo brzo dobio odgovor od braće Jokić, Strahinje i Nemanje, koji su samo zbog ove situacije otvorili Tviter nalog pod nazivom "Jokic Brothers".

Dok tinja sukob na relaciji Jokićevi-Morisovi, Nikolina braća bi trebalo da imaju u vidu da su Markif i Markus momci sa istorijom nasilja, istina tukli su svog nekadašnjeg mentora, momka koji ih je savetima vodio kroz koledž karijeru, pa je nagrabusio kada je, navodno, slao nepristojne poruke majici dvojice košarkaša.

Zbog tog slučaja Markus je završio na sudu 2017. godine.

Prema tadašnjim navodima američkih medija, Markus i Markif su, sa još trojicom momaka (jedan od njih je bivši sejfti Baltimora Džerald Boumen), fizički napali 36-godišnjeg Erika Huda u Finiksu.

Zanimljivost ovog incidenta je što je Hud od srednje škole, pa sve do kraja koledža, bio mentor obojici Morisa, koji su ga napali jer je ovaj, kako su oni tvrdili, slao nepristojne poruke njihovoj majici. Dvojica aktera ovog prebijanja, izvesni Džulijus Kejn i Kristofer Melendez Džunior, su 2017. godine priznali krivicu.

Zbog jasnih dokaza da su Morisovi bili inspiratori i glavni protagnosti napada na Huda, njihov tadašnji klub Finiks ih je obojicu trejdovao u roku od samo osam meseci.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA