≫ 

"Ne daj Bože da Jokići dohvate braću Moris, oni se ne šale": Oglasio se Darko Miličić

Nekadašnji NBA as dobro poznaje braću Jokić

  • 5
Darko Miličić Foto: MN Press

Posle žestokih prozivki na društvenim mrežama braće Jokić sa braćom Moris, a sve povodom sukoba Nikole Jokića sa Markifom Morisom, oglasio se i Darko Miličić, bivši NBA igrač i prijatelj Strahinje i Nemanje Jokić.

Miličić je za Mozzart sport opisao kako izgleda do NBA "mrštenje" i prozivke igrača:

- Ne daj Bože da ih Strahinja i Nemanja dohvate. Oni što kažu, tako i misle. Nema kalkulacija kod njih", dodao je on i nastavio:

- NBA je šou. Možemo mi da pričamo šta god hoćemo, odakle dolazimo... Epidemiološka priča koja pokušava se servira kako su svi gangsteri, ne može da prođe ni kod male dece. Svi igrači su ostvareni i zarađuju bar dovoljno. Sav taj šou (oko tuča) svodi se na 'Ja tebi, ti meni', mrštenje...

- Te kvaziulične pretnje su šablonske. Meni nisu značile. Nisam ja mangup, ali nisam video želju za obračunom. Nikola je ispao naivan, vidno ga je gurnuo. Mali procenat igrača je spreman za obračun. Ispadneš naivan ako nasedneš, i to na očigled svih. Ispadaš ti taj krivac, ne gledajući okolnosti pod kojima se desilo."

Na kraju je Miličić uporedio Jokića sa Đokovićem koji je stalno na meti provokacija medija.

- Šta je Nikola drugo mogao da očekuje kada iz male zemlje koja nema ni 6.000.000 ljudi dolazi u Ameriku koja ih ima stotine miliona? Dolazi, dominira i košarkaški ih maltretira, postaje najbolji na svetu? Slično poput Đokovića. Siguirno ćeš da nekim ljudima budeš meta i da im smetaš - rekao je Miličić.

Video: Pobegao glavom bez obzira: Ovako bi izgledao susret braće Jokić i Morisa

(Telegraf.rs/Izvort: Mozzartsport)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA