≫ 

Trener Denvera otkrio šta je Jokić radio za vreme meča koji nije igrao zbog suspenzije

Ili barem šta mu je bio plan da radi...

  • 3
Nikola Jokić, Majkl Meloun Foto: Profimedia/ddp USA /

Uspeo je Denver da ostvari trijumf protiv Indijane i bez Nikole Jokića, koji je od strane NBA lige kažnjen suspenzijom od jedne utakmice neigranja zbog sukoba sa Markifom Morisom i udaranja igrača Majamija pre dve noći!

Njegovo odsustvo odlično je iskoristio Zeke Naji koji je Pejsersima ubacio 19 poena, a za kog je trener Majkl Meloun i pre utakmice rekao da mu je ovo velika šansa. Zanimljivo, Meloun je na konferenciji pre meča otkrio i šta mu je Jokić poručio.

- Nikola mi je rekao da će gledati utakmicu uz čašu crvenoj vina, a ja sam mu poručio da se nadam da će njegova beba uništiti momenat i da će imati težak oblik dijareje - rekao je trener Denvera kroz osmeh.

Jokić će se na teren vratiti u noći između petka i subote, a Denver će dočekati ekipu Atlante za koju nastupa Bogdan Bogdanović. U njegovom odsustvu protiv Indijane, dominirao je Vil Barton sa 30 ubačenih poena.

Vredi pomenuti i tod a smo na meču Denvera i Indijane videli jedan zanimljiv detalj na tribinama, kada je jedan navijač Nagetsa nosio majicu sa likom Jokićeve braće.

Video: Pobegao glavom bez obzira: Ovako bi izgledao susret braće Jokić i Morisa

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mixx

    11. novembar 2021 | 09:09

    Otisao do Sombora da zimari konje 🤣🤣🤣

  • ilija

    11. novembar 2021 | 12:42

    Pokazu brate ko si i odaklu si.Nece te Danilovic i ostali tudjmanovci ovde zavitlavati pa tako i u Americi.Mi Srbi smo uz tebe najbolji si pa svidjalo se kome ili ne🇷🇸🇷🇸🇷🇸🙏

  • Kizo

    11. novembar 2021 | 12:11

    Denver nije klub za tebe!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA