Sad je sve jasno: Otkriveno koga je Batler zvao na obračun, a to nije Nikola Jokić

Zvezda Majamija bila je besna, ali ne na Srbina, već na pomoćnika Majka Melouna

  • 5
Džimi Batler Printskrin: Twitter

Bura se nije stišala u Americi nakon što je Nikola Jokić udario s leđa Markifa Morisa, koji je napravio prljav faul u završnici meča Denver - Majami, kada ga je udario podmuklo laktom u rebra, a takođe i u koleno.

Jokić je reagovao na buran način, tako što ga je patosirao udarcem s leđa, nakon čega je usledila opšta frka na terenu.

U čitavoj gužvi našao se i Džimi Batler, koji je najpre smirivao situaciju i prišao Jokiću i udaljavao ga, dok je kasnije snimljen kako preti i vređa i poziva na obračun ispred hale.

Isprva su svi mislili da je Batler prozivao Jokića, ali se kasnije ispostavilo da je reč o Stivenu Grejemu, pomoćniku Majkla Melouna, koji je jedan od asistenata na klupi Denvera, tako da je sada jasnije zbog čega Batler nije odmah krenuo na Jokića, ako je to već hteo.

Grejem je angažovan kao trener za razvoj igrača u Denveru, a tokom NBA karijere je igrao za Hjuston, Čikago, Klivlend, Indijanu, Portland i Nju Džersi.

Nema sumnje, naredni meč između Denvera i Majamija, koji se igra u Majamiju 29. novembra, biće posebno napet zbog ovih dešavanja. Dolazak su najavila i braća Nikole Jokića, koja su ušla u tviter rat sa Markusom Morisom, košarkašem i bratom blizancem Markifa Morisa.

Video: Besni Jokić nabo Morisa s leđa zbog prljavog faula: Srpski centar izbačen sa utakmice

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Danijel

    11. novembar 2021 | 10:59

    Eto kako mediji šire dezinformacije. A naivni ljudi se primaju samo tako.

  • Ćoravi

    11. novembar 2021 | 11:03

    ijabi dao owa k vu izjavu dasam pozle pretnji video Jogićevog burazera.Jogaro legendo ago neces da igras za repstaciju srpije dogi u hrvacku bio bi sjajan tandem sa Bojanom Bogjanovicem

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA