≫ 

Radonjić o derbiju: "Tek je 11. novembar, ne igraju se još najvažniji mečevi u sezoni"

Ukoliko bude bio spreman, biće to vleiko pojačanje za crveno-bele

  • 2
Dejan Radonjić, KK Crvena zvezda Printskrin: Youtube / KK Crvena zvezda mts

Košarkaši Crvene zvezde savladali su Asvel sa 73:67 u meču devetog kola Evrolige, čime su napravili dobru uvertiru pred prvi ovosezonski derbi koji je na programu u nedelju.

Na meču sa francuskih predstavnikom nije bilo najnovijeg pojačanja Stefana Markovića, koji još nije u takmičarskom ritmu, dok trener Crvene zvezde, Dejan Radonjić, kaže da se sa takvim stvarima i ne zna, te s toga nije poznato da li će debitovati protiv Partizana.

- Kad bude bio u timu i kad bude bio spreman, onda će debitovati. Juče je odradio trening, videćemo kako će to da izgleda u narednim danima. Teško je sad reći precizno biće "tad i tad". Kao što i nekoliko puta do sada smo pričali ovde nešto, a onda se dese stvari na dan utakmice. Kad bude došlo za konkretno i precizno, ja ću Vam reći - rekao je Dejan Radonjić, pa je potom nastavio.

-  Stefan nije radio sa ekipom od juna, to nije kratak period sigurno. Niti može kroz jedan trening da se vidi u kakvom je stanju, imamo neke analize, treba da prođe vreme kako bi on podigao stepen fizičke spreme, da uđe u sistem, da ne pričam o stepenu igre... Nije nam bilo lako ni sa igračima koji su bili tu, pa se vraćali, eto Dobrića, igrao sa nama i pauza... Ja sam mu bio trener pola prošle godine, ali opet je bilo potrebno vreme - rekao je Radonjić o novom pojačanju.

Stefan Marković Foto: Marko Jovanović

Takođe, Radonjić je istakao i činjenicu da prvi ovosezonski derbi nije najvažnija utakmica, jer je još početak, te će te važne utakmice tek doći.

- Korak po korak, videćemo. Uostalom 11. novembar je sad, ne smatram da igramo najvažniju utakmicu u ovom trenutku. Trudićemo se koliko možemo, ali sad se ne igraju najvažnije utakmice - zaključio je Radonjić.

Podsetimo, meč između Zvezde i Partizana je na programu u nedelju 14. novembra, s početkom od 19 časova.

Video: Radonjićeva faca na pitanje o povređenim igračima je sve rekla: Svestan sam svih problema koje imamo

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA