Zvezdi nije bio dobar, sad je dao Realu 25 poena: Sjajna partija srpskog centra

On nikada u Beogradu nije dobio pravu šansu

  • 1
dušan ristić Foto: MN Press

Košarkaši Reala iz Madrida savladali su Fuenlabradu sa 88:85 u meču 10. kola Lige Endesa, a meč je obeležio srpski centar Dušan Ristić koji je postigao 25 poena i imao je pet skokova i tri asistencije, što ipak nije bilo dovoljno za pobedu njegove ekipe.

Fuenlabrada je loše počela utakmicu, potom je uspela da dođe i do vođstva, ali nešto lošija poslednja četvrtina im je došla glave, kao i trojka Tome Ertela u poslednjoj sekundi meča za pobedu.

Madriđani su posle prve četvrtine imali prednost od 14 poena, da bi domaća ekipa Fuenlabrade istopila to vođstvo u drugoj deonici i čak je preuzela vođstvo na poluvremenu, bilo je 49:47. Tada nisu posustali, čak su i nastavili svoju dobru igru, treći deo igre su ponovo dobili, ovog puta sa tri razlike.

Ipak, nisu izdržali, poslednja četvrtina je donela veliku borbu na obe strane, da bi Real "slomio" protivnika tek u poslednjoj sekundi meča trojkom francuskog košarkaša, pridošlice iz Barselone, Tome Ertela.

Osim monstruzone partije Ristića, dobar je bio i srpski plejmejker Jovan Novak sa 12 poena i pet asistencija. Kod Reala, Fabijen Kozer je dao 19 poena, dok je Abalde dodao četiri manje.

Video: Dušan Ristić o demoliranju Breše

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Patriota

    14. novembar 2021 | 16:39

    To što je dao 25 poena ne znači ništa. Gleda se igra u odbrani, rad za ekipu, skokovi... Svako može da šutira ako su saigrači izgradili poziciju

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA