Navijači klicali Holinsu, vređali Obradovića: Evo šta je igrač Zvezde rekao posle meča

Amerikanac smatra da je večeras u pobedi presudila dobra odbrana njegovog tima

  • 0
Ostin Holins Foto: Twitter / Printscreen

Košarkaši Crvene uspeli su da savladaju Partizan i to prilično ubedljivo u premijernom večitom derbiju ove sezone. Vodili su od prvog do poslednjeg minuta i na kraju su ostvarili pobedu vrednu "poravnanja" na tabeli ABA lige na prvom mestu.

Posle pobede, mnogobrojni navijači okupili su se u kafiću u okviru dvorane "Aleksandar Nikolić" gde su slavili veliku pobedu. Prava eksplozija oduševljenja usledila je onoga momenta kada je unutra ušao Ostin Holins.

Nije doduše sve proteklo u sportskom maniru. Navijači su klicali Holinsu, ali su istovremeno vređali trenera gostujuće ekipe, Željka Obradovića.

Ostin Holins se posle utakmice pred novinarima osvrnuo upravo na navijače, ali i vrednu pobedu.

- Bila je sjajna atmosfera. Naši navijači sjajni, mnogo ih volim. Pobedili smo što je najvažnije. Nema sumnje da je presudila naša odbrana. Čak i kada je naš napad škripeo, dobro smo se branili 40 minuta.

Holins kaže da je važno što ni u jednom momentu njegovi saigrači nisu paničili.

- Mislim da u ovakvoj utakmici, kada tim počne da se vraća, naročito dobar tim, morate da ostanete mirni. To smo pričali među sobom, da se vratimo na igru koju smo prethodno imali, ono što nam je donelo vođstvo. Posle je sve išlo lakše.

Plan je bio da se zaustavi najbolji igrač Partizana, Kevin Panter, ali sam Holins ističe da su morali da se fokusiraju i na sve ostale.

- Bio je plan da ga zaustavimo, ali timski smo se trudili da zaustavimo sve. Ne možete da pobedite tako što ćete čuvati samo jednog igrača, morate da branite sve njih.

Nije služio Holinsa šut na početku utakmice, ali je onda vezao par pogodaka.

- Apsolutno, to je sve deo igre, šutiram dok ne pogodim. Ali ne vrti se sve oko mene, kada izađemo na teren, kada igramo takvu odbranu, moramo da budemo jako srećni. Ako to znači da ja neću ništa pogoditi, a da ćemo pobediti - dobro, ako ću da pogađam i opet ćemo da trijumfujemo - super. Dugačka je sezona, treba ostati pozitivan - zaključak je Holinsa.

Video: Radonjić nikad kraći iako je Zvezda pobedila u derbiju: Najvažniji su bodovi

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA