Zvezda bez Mitrovića putuje u Baskoniju, Radonjić traži dobru igru

Iskusni igrač Zvezde je dobio povredu na meču sa Partizanom

  • 7

Trener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić nada se da će njegov tim imati dobar nastup protiv Baskonije u 10. kolu Evrolige.

Košarkaši Crvene posle pobede u prvom ovosezonskom duelu sa Partizanom, putuju u Španiju na duplo kolo protiv Baskonije sutra od 20.30 sati i Real Madrida u četvrtak.

- Imamo danas trening i put za Baskoniju i već sutra meč, a posle toga idemo u Madrid na duel protiv Reala. Naravno, to kratko vreme koje imamo koristimo da se upoznamo sa ovim što je potrebno za meč i da se trudimo da budemo dobri u tom duelu - rekao je Radonjić novinarima pred put u Španiju.

Crnogorski stručnjak Duško Ivanović smenjen je danas sa mesta trenera Baskonije, a na njegovo mesto postavljen je Hrvat Neven Spahija.

- Po poslednjoj informaciji koje smo dobili, došlo je do promene trenera Baskonije. Tim koji će sa svojim kvalitetima naravno na parketu dati sve od sebe da nas savlada i da dođu do bodova. Mi ćemo pokušati da napravimo najbolju moguću pripremu i da pružimo koliko je to moguće u tom duelu - rekao je Radonjić.

On je dodao da put Španije ekipa kreće bez Luke Mitrovića.

- Na put idemo bez Mitrovića, on je dobio eroziju rožnjače juče posle meča, zbog udarca prstom. Pokušaćemo to da nadomestimo koliko je to moguće - rekao je Radonjić.

Video: Srpski trener o specijalanom sistemu u košarci kojim bi Zvezda mogla da se domogne plejofa Evrolige

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bz

    15. novembar 2021 | 17:22

    Jedino faul nije dobio, ali navikli smo kad purgeri udaraju faula nema.

  • Miša

    15. novembar 2021 | 17:32

    Dobro našima nisu oči iskopali a problem su papirići koji leta ka klupi gostiju. I vraćeno im je milo za drago što deceniju vređaju Čovića. Eno, ništa im nije jasno.

  • pff

    15. novembar 2021 | 17:25

    Naravno da je dobio povredu kad ga ovi isfrustrirani glodari udarali nonstop

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA