≫ 

Iznenađujući transfer na pomolu: Partizan šalje talentovanog igrača u redove FMP-a?

Kako stvari stoje, Aleksa Stepanović bi mogao da promeni sredinu na polovini sezone

  • 2
Gregor Glas i Aleksa Stepanović Foto: MN Press

Iako je sa Partizanom potpisao ugovor na tri godine, mladi i talentovani Aleksa Stepanović će svoju karijeru najverovatnije nastaviti da gradi na drugom mestu. Prema saznanjima Meridian Sporta, ovaj košarkaš mogao bi da pređe u redove FMP-a iz Železnika.

Bio bi to svakako iznenađujući transfer, uzimajući u obzir da je FMP odlično počeo ovu sezonu i nalazi se samo jedno mesto ispod Partizana na tabeli ABA lige.

Kada je reč o Aleksi, njega ljubitelji domaće košarke najviše pamte po partijama prikazanim u dresu Slobode iz Užica prošle sezone u ABA 2 ligi. Prethodno je nastupao za Sparse iz Sarajeva, Dinamik i Metalac iz Valjeva.

U maju se priključio Partizanu, tik pred početak Superlige, da bi potom ostao i na pripremama kod Željka Obradovića. Međutim, od početka sezone nije dobio prostor, pa je klub odlučio da ga prosledi dalje. S obzirom na to da Panteri ove sezone imaju jako mlad sastav i mladog trenera, Nenada Stefanovića, ovo ne bi moralo da bude nužno loše za talentovanog Stepanovića.

U dresu FMP-a se već nalazi jedan njegov prošlosezonski saigrač iz redova Slobode. Reč je o Dimitriju Nikoliću koji je prošle godine bio jedan od najboljih centara ABA 2 lige i Košarkaške lige Srbije.

Video: Zagorac kaže da je Zvezda iznenadila Partizan u derbiju: Naši igrači nisu bili na tom nivou

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Звезда🇷🇸🇷🇸🇷🇸🏅🏅🏅🏆🏆🏆🏀🏀🏀

    15. novembar 2021 | 18:33

    Јел има то везе са синоћним враћањем на фабричка подешавања? Баш су ресетовни, онако жешће...и даље има да шмелцују, багују, очекујем да се Морнар вади на њих👍👍👌

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA